Uwielbiam koszulki z nadrukami. Kupuję a w sumie to można powiedzieć, że kolekcjonuję. Lubię koszulki związane z zespołami, tu najlepsze mają bandy metalowe i death metalowe. O pamiętam swoją pierwszą koszulkę Kata. ha ale to był czad.
Z motywami gier też lubię i kupuję. Ostatnio przy okazji imprezy Dni Fantastyki udało mi się kupić t-shirt z Warcrafta. Wypasione są na level77.eu - żebym tylko miał tyle szmalcu to od razu bym kupił ze 4 sztuki.
A co myślicie o takiej :http://moda.allegro.pl/item1164540668_adidas_oldschool_nowa_kolekcja_okazja_m.html ??
Taka zwykła .. Klasyczna ...
Bo się zastanawiam czy zamówić ...
Ostatnio natknęłam się na ciekawe koszulki z nadrukami na fiberya.com nawet robią koszulki specjalne dla teściowej. ) To jest całkiem niezły pomysł zrobić komuś prezent na urodziny i ubrać się w koszulki np. z życzeniami dla danego jubilata. Z tego co wiem to można samemu projektować nadruki przy pomocy grafika :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum