Zbliża się wiosna, a koszulek mam jak na lekarstwo. Jak fan oryginalnych (choć niekoniecznie markowych) t-shirtów chciałbym zapytać właśnie Was o pomysł na jakąś koszulkę z ciekawym nadrukiem. Stylowo mogą choć nie muszą przypominać mój ostatni zakupiony t-shirt:
BTW Co o nim sądzicie?
_________________ Dzisiaj jesteśmy zaledwie skałami w rzece, za kilka lat los może wznieść nas jako tamę, o którą zostanie rozbity główny strumień, po to tylko, aby popłynąć naprzód nowym korytem.
Hmm, widziałem ostatnio ciekawy T-shirt, z pozoru zwykły lecz jak wchodziłeś w światło klubowe ew. dyskotekowe na pojawiały się na nim, takie skaczące kolumny nie wiem jak to się fachowo nazywa- jak przy słuchaniu muzyki.
a mi się podoba, z żadnym 7letnim kuzynem mi się nie kojarzy i zwraca uwagę.
fajną koszulkę widziałam w sh u mnie, w stylu gry packman, której na nowo jestem wielką fanką ;D
ale zwykle sieciówki też mają tego typu czasem fajne rzeczy do zaoferowania.
Imię: Ewa
Wysłany: 2010-03-14, 17:55
polecam axowe koszulki ^^ http://a-x.pl tam masz mnóstwo fajnych koszulek,które możesz dobrać do swojego stylu,a ceny są nawet nawet ;p
Niektóre koszulki robią piorunujące wrażenie na ludziach :P
Lub jakieś muzyczne,ale nie w stylu prosto czy eldo-dla mnie to jest szpanerskie podejście do sprawy
_________________ "zamknęłam drzwi,a za nimi strach,
Wiedziałeś już,że podróż nasza trwa,
A może właśnie doszliśmy do celu?"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum