Imię: Pati
Wysłany: 2010-03-20, 23:46 Nieśmiałośc chlopaka
Mam problem,Możecie mi doradzic.No bo wkońcu poznałąm chłopaka z którym chce być.tylko jest problem ze ja jestem śmiała i wgl,a on abrdzo nieśmiały.jak myślicice co by podziałało zeby się otworzył i wgl?
Myślę, że na początek wystarczy zwykła rozmowa. Wyciągnij go na spacer. Zapytaj o jego zainteresowania, czego słucha itp. Nie naciskaj. Przy bliższym poznaniu sam się otworzy
_________________ If you have to go don't say goodbye
If you have to go don't you cry
If you have to go I will get by
Someday I'll follow you and see you on the other side...
Cole napisał/a:
Przy bliższym poznaniu sam się otworzy
Albo ucieknie .
ahhh to już zależy jak będzie z nim rozmawiać ;p
_________________ If you have to go don't say goodbye
If you have to go don't you cry
If you have to go I will get by
Someday I'll follow you and see you on the other side...
Jestem tez niesmialy wiec ze swojego doswiadczenia.. (niestety) pogadaj z nim na gg i umówcie sie na miasto (kino,pizza, etc.) poznacie sie blizej i bedziesz mu blizsza. pozdrawiam.
_________________ Mam 16 lat ale życie to nie bajka to piechdolona walka.
zacznij od małych rzeczy tj. cześć, uśmiech, spojrzenia , a potem przechodź coraz dalej czyli rozmowy spotkania itp., nic na siłę musi sam chcieć się otworzyć
_________________ Zresztą, Miłość w naszych czasach nie Istnieje
Trzeba robić Melanż
I się nie Przyzwyczajać
bądź cierpliwa bo wszystko może trochę potrwać
nie oczekuj od niego pierwszego kroku, wychodź z propozycjami spotkania. najlepiej gdzieś w neutralnym miejscu, żeby nie czuł się osaczony.
_________________ I want a perfect body, I want a perfect soul
I want you to notice when I'm not around
You're so fucking special
I wish I was special
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum