nie, to nie bedzie prawdziwa niesmiertelnosc, ja bym chcial byc niesmiertelny przez jakies 5k lat xd
_________________ And I’ll stay alive
Just to follow you home
And I will survive
‘Cause you’re my Mississippi Princess
You’re my California Queen
Like the Duchess of Detroit
And every city in between
Nie chciałbym być nieśmiertelny, wolałbym móc zadecydować kiedy umrę.
pewnie, ze chcial bym byc niesmiertelny. Zyje to wiem, ze "tu" cos jest, po smierci nie mam pewnosci. Zalozyl bym sobie nowa religie i ciagnol kase jak szalony ;] jak ludzie uwiezyli, ze DZIEWICA urodzila dziecko i od prawie 2000 lat czytaja jedna ksiazke to jak bym sie ladnie w TV promowal to bym zyl lepiej niz Bill Gates (jak kto woli Benedykt).
Wytrzymałabyś 5000 lat, kiedy wszyscy twoim znajomi zdązyliby już 50 razy umrzeć, świat by się zmienił tak, że i tak byś nie nadążała itp.? Jeśli tak, to proszę bardzo. Ja wiem, że bym nie wytrzymał.
Ja bym chciała chyba. Ile możliwości się wtedy przed nami otwiera, ach.. Tylko nie chciałabym być sama, ale z jakąś grupą.. tak jak wampiry np xD
_________________ Każdej minuty, każdej godziny, każdego dnia żyję w przekonaniu, że w końcu minie.. miłość, nienawiść, życie.. tak, życie. Bo śmierć już nie boli.
Imię: Patrycja
Wysłany: 2010-01-03, 13:59
Frozy napisał/a:
myślę, że można się przyzwyczaić
Można przyzwyczaić się do samotności na dzień, tydzień, rok czy 50 lat.
Ale samotność w końcu staje się uciążliwa.
Jak czulibyście się wiedząc, że nikt was nie rozumie?
Bo kto zrozumie kogoś, kto żyje już dajmy na to 1000 lat?
Emeklash napisał/a:
Tylko nie chciałabym być sama, ale z jakąś grupą.. tak jak wampiry np xD
Wbrew pozorom wampiry nie żyją w stadzie
_________________ ...I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum