Pogadaj z nią i spytaj czy jej się ktoś podoba. Jeśli tak , odpuść , na sympatii nie wymusisz. Przyjaźń też odpada. Teraz , bo jak uczucia wyparują to możecie być przyjaciółmi . Wszystko zależy od niej.
tyle że ona ani sie niechce spotkać ani niechce udzielić jednoznacznej odpowiedzi
jedyne co to dostałem widomośc ze ona nie jest dojzala w uczuciach i pozatym podoba jej sie jeden facet i sie z nim umówiła
a ja chciałbym z nia byc ale naprawde nie wiem czy ona też chociaz coś czuje bo naprawde jej odp sa pokretne niezrozumiałe dlamnie takie dwuznaczne
Hmmm pomysl tak..ona tez nie wie co ma zrobic..na serio z tego co piszesz wynika ze ona tez ma niezle namieszane w glowie...wie ze ja kochasz i jest taka mozliwosc ze nie chce Cie zranic:)napewno tez nie jest jej latwo i sama nie wie co ma Ci pwoiedziec dlatgo tak kreci zeby zyskac na czasie...(
wydaje mi sie że powinniem odczekać pare dni i sie z nia spotkac ale nie wspominać o tym wszystkim i spotykać sie tak jak wcześniej ale nie wiem czy będzie tak samo jak przedtem
yoker666, Spróbuj z nią porozmawiać spokojnie, nie koniecznie o tym związku, po prostu jak przyjaciele, a może wtedy ona zmieni zdanie o tobie.
Myślę że powinieneś pokazać się z jak najlepszej strony.
Pamiętaj głowa do góry, jak nie ta to inna.Zastanów się ile dziewczyn mieli np.twoi starsi koledzy lub rodzeństwo.Mogę się założyć że to nie koniec problemów z miłością, i powiem Ci że właśnie dlatego ja ostatnio o tym w ogóle nie myślę i chcę pomagać innym...
Fenix, i tu własnie jest problem z tymi kobietami bo kurde nie potrafia odpowiedzieć wprost takto bym przynajmniej wiedział czy jest dalej sens o niej myśleć
marmi, ej no właśnie wam tłumacze pytałem sie a ona mi na to że sama nie wiem że mam mętlik w głowie a przecież nie bede z niej wymuszał informacji jak na przesłuchaniu i dlatego jestem w kropce
no mowilam ze ona tez nie wie co ma zrobic:) a moze daj jej troche czasu??ona napewno o tym mysli tak samo czesto jak ty i sama nie wie co ma teraz zrobic...
Paulinka_15, no wlaśnie ja to chce zrobić chociaż szczerzeże mówiac chciałbym znac odpowiedz już teraz w tej chwili ale wiem ze tak nie powiiniem postatąpić dlatego czekam tyle że boli mnie to że ona jest jeszcze umówiona z jakimś kolesiem jutro i dlatego wydaje mi sie że jestem przegranej pozycji ale nadal mam jakas nadziej że moze jednak w sumie to sie okaze za pare dni bo chyba do tego czasu będzie sie chciała ze mna spotkac.
w sumie to dziekuje wszystkim za rady ale melloth, najbardziej dzisiaj moze z tylko pisałem na gg bo nie miałem sie jak spotkac ale teraz juz wiem że ona sie tylko bawi ludzmi że niestety nic z tego nie bedzie ona mówi mi że mnie lubi i tylko tyle a wiec szkoda mi że nic nie wyszło ale naprawde z kims takim nie warto sie wiazać
Nie odpuszczaj oj nie
miałem tą samą sytuację
bądź przy niej żeby wiedziała że zależy ci na niej
ja czekałem na swoją z 2 miesiące
nie ma hop-siup poczekaj
kiedy zrozumie że tamten gościu nie jest dla niej
to zacznij robić małe kroki
złapanie za rękę
całusy w policzek
ale powoli
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum