nieszcześliwa miłośc Forum Młodzieżowe, Forum Dyskusyjne
forum młodzieżowe, forum mlodziezowe
forum młodzieżowe
forum dyskusyjne

Czat forumowy  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Forum Młodzieżowe, Forum Dyskusyjne » Młodzież » Wasze problemy » nieszcześliwa miłośc

Zamknięty przez: motyl
2010-01-03, 19:59
nieszcześliwa miłośc
Autor Wiadomość

yoker666
Stały User

Wysłany: 2009-08-17, 10:15   

SweetGirl napisał/a:
Pogadaj z nią i spytaj czy jej się ktoś podoba. Jeśli tak , odpuść , na sympatii nie wymusisz. Przyjaźń też odpada. Teraz , bo jak uczucia wyparują to możecie być przyjaciółmi . Wszystko zależy od niej.

tyle że ona ani sie niechce spotkać ani niechce udzielić jednoznacznej odpowiedzi
jedyne co to dostałem widomośc ze ona nie jest dojzala w uczuciach i pozatym podoba jej sie jeden facet i sie z nim umówiła
a ja chciałbym z nia byc ale naprawde nie wiem czy ona też chociaz coś czuje bo naprawde jej odp sa pokretne niezrozumiałe dlamnie takie dwuznaczne

Paulinka_15 
User

Imię: Paulina

Wysłany: 2009-08-17, 10:23   

Hmmm pomysl tak..ona tez nie wie co ma zrobic..na serio z tego co piszesz wynika ze ona tez ma niezle namieszane w glowie...wie ze ja kochasz i jest taka mozliwosc ze nie chce Cie zranic:)napewno tez nie jest jej latwo i sama nie wie co ma Ci pwoiedziec dlatgo tak kreci zeby zyskac na czasie...( :-)

yoker666
Stały User

Wysłany: 2009-08-17, 10:40   

wydaje mi sie że powinniem odczekać pare dni i sie z nia spotkac ale nie wspominać o tym wszystkim i spotykać sie tak jak wcześniej ale nie wiem czy będzie tak samo jak przedtem

Bass_Hunter 
User

Wysłany: 2009-08-17, 11:59   

yoker666, Spróbuj z nią porozmawiać spokojnie, nie koniecznie o tym związku, po prostu jak przyjaciele, a może wtedy ona zmieni zdanie o tobie.
Myślę że powinieneś pokazać się z jak najlepszej strony.

Pamiętaj głowa do góry, jak nie ta to inna.Zastanów się ile dziewczyn mieli np.twoi starsi koledzy lub rodzeństwo.Mogę się założyć że to nie koniec problemów z miłością, i powiem Ci że właśnie dlatego ja ostatnio o tym w ogóle nie myślę i chcę pomagać innym...

A no i chyba nie wiesz co to interpunkcja :-o :-o :-o

yoker666
Stały User

Wysłany: 2009-08-17, 12:16   

Bass_Hunter, właśnie to chce zrobic tylko nie wiem czy łatwo bedzie się tak gadało
Bass_Hunter napisał/a:
A no i chyba nie wiesz co to interpunkcja

no sory jak pisze na forach to jakos nie zwracam na to uwagi

Fenix 
Wymiatacz

Wysłany: 2009-08-17, 12:22   

yoker666 napisał/a:
ona tego niechce bo jak twierdzi niechce gadać o tamtym pocałunku i wogóle bo podoba sie jej inny facet

jak ty się jej nie podobasz to lepiej sobie odpuść

yoker666
Stały User

Wysłany: 2009-08-17, 12:30   

Fenix, i tu własnie jest problem z tymi kobietami bo kurde nie potrafia odpowiedzieć wprost takto bym przynajmniej wiedział czy jest dalej sens o niej myśleć

marmi 
Pogromca postów
kamikadze

Wysłany: 2009-08-17, 12:42   

to wez i zapytaj wprost co i jak i jak to sobie wyobrażasz i co ona na to..... i bedzie po sprawie a nie takie męczenie się bo może....

yoker666
Stały User

Wysłany: 2009-08-17, 12:56   

marmi, ej no właśnie wam tłumacze pytałem sie a ona mi na to że sama nie wiem że mam mętlik w głowie a przecież nie bede z niej wymuszał informacji jak na przesłuchaniu :-P i dlatego jestem w kropce

Paulinka_15 
User

Imię: Paulina

Wysłany: 2009-08-17, 13:42   

no mowilam ze ona tez nie wie co ma zrobic:) a moze daj jej troche czasu??ona napewno o tym mysli tak samo czesto jak ty i sama nie wie co ma teraz zrobic...

yoker666
Stały User

Wysłany: 2009-08-17, 14:10   

Paulinka_15, no wlaśnie ja to chce zrobić chociaż szczerzeże mówiac chciałbym znac odpowiedz już teraz w tej chwili ale wiem ze tak nie powiiniem postatąpić dlatego czekam tyle że boli mnie to że ona jest jeszcze umówiona z jakimś kolesiem jutro :-( i dlatego wydaje mi sie że jestem przegranej pozycji :rozpacz: ale nadal mam jakas nadziej że moze jednak w sumie to sie okaze za pare dni bo chyba do tego czasu będzie sie chciała ze mna spotkac.

melloth 
Wymiatacz
put you on the game.

Imię: klaudia

Wysłany: 2009-08-17, 14:28   

mój znajomy miał taki sam problem. po 3 miesiącach sobie odpuścił, bo ona cały czas go olewała. myślę, że też powinieneś od razu dać sobie spokój.

www.photoblog.pl/melloth

yoker666
Stały User

Wysłany: 2009-08-17, 21:52   

w sumie to dziekuje wszystkim za rady ale melloth, najbardziej dzisiaj moze z tylko pisałem na gg bo nie miałem sie jak spotkac ale teraz juz wiem że ona sie tylko bawi ludzmi że niestety nic z tego nie bedzie ona mówi mi że mnie lubi i tylko tyle a wiec szkoda mi że nic nie wyszło ale naprawde z kims takim nie warto sie wiazać

mikizino 
Stały User

Wysłany: 2009-09-05, 11:51   

Nie odpuszczaj oj nie
miałem tą samą sytuację
bądź przy niej żeby wiedziała że zależy ci na niej
ja czekałem na swoją z 2 miesiące
nie ma hop-siup poczekaj
kiedy zrozumie że tamten gościu nie jest dla niej
to zacznij robić małe kroki
złapanie za rękę
całusy w policzek