Na imię mam Daria, za mną 17 (prawie 18:D) cudownych lat spędzonych tutaj skąd piszę.
Tak jak już napisałam w tym miniżyciorysie, który kazali mi tam na początku gdzieś wypełnić, interesuję się psychologią, językami obcymi (szczególnie niemieckim) i generalnie wszystkim co mnie otacza:) Nałogowo faszeruję się owocowymi dropsami i twixami
Zarejestrowałam się tu, ponieważ lubię kontakt z innymi, poznawać ich zdanie i spojrzenie, niekiedy podobnie, niekiedy odmienne, na różne tematy. Jestem osobą wyrozumiałą, tolerancyjną miłą i baardzo uczynną, więc myślę, że z każdym nowo poznanym ludziem znajdę jakoś wspólny język, a przynajmniej z nikim nie będę darła kotów;)
Generalnie muzyka, to taka jaka w ucho wpadnie. Ale nałogowo słucham Myslovitz i Lifehouse'a:)
Placki? Tylko ziemniaczane!:D
a pomidorowa może być:)
_________________ Komputera szmer i ekranu blask
Tu realny świat nie ma żadnych szans
Czy to dziki seks, czy to w piłkę gra
Tutaj przecież ma dużo lepszy smak niż tam
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum