Cześć wszystkim! :)
Jak się pewnie domyślacie jestem tutaj nowa. Mam na imię Dorota, jestem na tym świecie już ponad 16 lat. Mieszkam na terenie województwa warmińsko-mazurskiego, dokładniej w Giżycku nad jeziorem Niegocin
Przez długi czas szukałam jakiegoś odpowiadającego mi forum, co trzeba przyznać nie jest takie proste. Tak oto znalazłam się wśród Was i mam nadzieję, że mi się tu spodoba.
Jakieś pytania?
_________________ Co jutro, to jutro... Jest mi teraz obojętne.
No, bo ja wiem gdzieś tam w środku, że wszystko będzie dobrze! :)
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2010-02-23, 17:44
Bunny napisał/a:
dokładniej w Giżycku nad jeziorem Niegocin
ciekawa lokalizacja, pozazdroscic.
Ładny avatar
czesc
jakie masz zainteresowania?
Utozsamiasz sie z Dorotka z krainy Oss (ozz?)?
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
_________________ [...] samotność nie jest naszym przeznaczeniem, a samych siebie poznajemy tylko wtedy, kiedy możemy się przejrzeć w oczach innych ludzi.
Zainteresowania... Gram w piłkę nożną i ręczną, a właściwie to grałam... Dopóki nie skręciłam kolana... Jednak mam nadzieję, że niedługo znowu wrócę do gry.
Lubię słuchać muzyki takiej jak: rock i reggae.
Czy utożsamiam się z Dorotką z krainy Oss (czy tam Ozz)... Trudno powiedzieć, ale wątpię.
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2010-02-23, 18:00
Cytat:
Może z Krainy pszczółek
xD może być;p
Bunny napisał/a:
Gram w piłkę nożną i ręczną, a właściwie to grałam...
smutna historia, brzmi jak moja:(
Bunny napisał/a:
. Jednak mam nadzieję, że niedługo znowu wrócę do gry.
ja nie wroce. mam sruby w nodze. uhhhh
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Marlen, czy lubię czytać? Szczerze mówiąc, jeśli mam do przeczytania ciekawą książkę to i owszem. Aczkolwiek nie przepadam za spędzaniem całych dni przed lekturą, bo mam, że tak powiem, ciekawsze rzeczy do roboty
Uwielbiam całą serię Harry'ego Potter'a. Przeczytałam każdą część i naprawdę wszystkie mi się podobały. Lubię też czytać romanse, które podsuną mi koleżanki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum