Nazywam się Bartek, chodzę do 2 klasy liceum, zarejestrowałem się na forum bo usłyszałem od kumpla, że jest ciekawe . Jestem, że tak powiem "Metalem" aczkolwiek bardziej Heavy Metalem, wiecie ;p Skóra, jajcognioty, koszuli zespołów, podarte spodnie, długie włosy i METAL W SERCU ! Oprócz tego gram na kilku instrumentach, jeżdżę na motocyklach ^^
Hail !
_________________ Kiedy dziewczyna ma piętnaście lat, nienawidzi mężczyzn i wszystkich chętnie by wymordowała. A w dwa lata później rozgląda się, czy któryś przypadkiem nie ocalał.
o na gitarze to fajowo bo ja na urodzinki chcę to się podpytam ciebię jak by co ;DD
_________________ Kiedy dziewczyna ma piętnaście lat, nienawidzi mężczyzn i wszystkich chętnie by wymordowała. A w dwa lata później rozgląda się, czy któryś przypadkiem nie ocalał.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum