Imię: Gabriela
Wiek: 18 Dołączyła: 19 Paź 2008 Skąd: południowy wschód xD
Wysłany: 2008-10-19, 11:42 No więc czas na mnie xD
Hej, mam na imię Gabriela (takie trochę dziwne imię), mam 15 lat, chodzę do 3 klasy gimnazjum, Hmmmm co jeszcze ? Mam trochę "inne" zainteresowania, w porównaniu do ludzi w moim wieku. No więc są to elektrownie jądrowe (i wszystko co z nimi związane), tzn. niewiem na pewno wszystkiego na ich temat ale staram się być na bieżąco bo to naprawę ciekawy temat. Czego słucham? Od jakiegoś czasu metalu symfonicznego, ale również "normalnych piosenek" xD Przepadam za blues'em, Amy Winehouse. Generalnie nieco starsze piosenki. Szkołę traktuję "tak o" po prostu, staram się ją polubić. Dlaczego to forum? niewiem, coś mnie podkusiło i mam nadzieję, że słusznie. Jeśli chcecie wiedzieć coś jeszcze to piszcie :D
Wysłany: 2008-10-19, 13:21
Mogę jeszcze wytłumaczyć się z mojego zamiłowania do Aniołów, a więc: dzięki mojemu imieniu ksiądz na religii zwraca się do mnie -Aniele (dla ścisłości od Archanioła Gabriela), aż pewnego czasu trochę "przegięłam" na lekcji i ksiądz wtedy do mnie - "zamilcz upadły aniele" - niewiem dlaczego ale spodobało mi się xD Upadły Anioł >> wyrażenie według mnie pełne niezwykłej głębi. Stąd ten avatar.
_________________ Punk to muzyczna wolność. To mówienie, robienie i granie tego, na co masz ochotę. Nirvana oznacza wolność od bólu i cierpienia w zewnętrznym świecie i to jest bliskie mojej definicji punk rocka.
[ Kurt Cobain ]
Wysłany: 2008-10-19, 19:09
Funner napisał/a:
Coraz ciekawsze forumowiczki... Heja
To chyba dobrze co nie ??
_________________ Punk to muzyczna wolność. To mówienie, robienie i granie tego, na co masz ochotę. Nirvana oznacza wolność od bólu i cierpienia w zewnętrznym świecie i to jest bliskie mojej definicji punk rocka.
[ Kurt Cobain ]
Dziwne by było żeby było źle!
Witam Cie serdecznie witać że jesteś osobą o ciekawym wnętrzu...,, i ja równiez lubie starsze piosenki
Ogólnie w przywitaniu napisałaś mądrze aby tak dalej
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
_________________ “Nadam sobie prawo do palenia papierosów i używania wulgaryzmów, pewności siebie ponad normę i nie noszenia stanika. Będę się chwalić swoimi majtkami i zdzierać obcasy na nierównych chodnikach."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum