Imię: Ola
Wysłany: 2008-12-12, 22:35 No więc witam.
Jestem Ola, lat mam czternaście, interesuję się muzyką, ludźmi, modą, fotografią i pogodą .
W wolnych chwilach śpię, gram na gitarze albo spotykam się z przyjaciółmi i w sumie nie wykraczam poza podstawowe życie tępego nastolatka.
Mam nadzieję poznać fajnych ludzi i ich opinie i w ogóle znaleźć miejsce żeby się wygadać.
Witam i pozdrawiam :)
w sumie nie wykraczam poza podstawowe życie tępego nastolatka
Hmm ciekawe gdzie jest ta granica?
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Imię: Ola
Wysłany: 2008-12-13, 16:37
dadexix, nie uważam, że jesteśmy tępi. Dla mnie nastolatki (nastolatkowie? ;d) dzielą się na tępych i nie-tępych (lub mniej tępych), ja się zaliczam to tych tępych.
Moim zdaniem nastolatek: chodzi do szkoły, je i śpi. W wolnych chwilach pije, pali albo się seksi, czasem chodzi do kościoła, myśli, że jest inteligentny, ale tak naprawdę wiele mu do tego brakuje.
Oczywiście nie każdy, poza tym bardzo lubię być tępym nastolatkiem i nie chcę dorastać
Imię: Michał
Wysłany: 2008-12-13, 21:52
Ola Ola, witaj a dlaczego uważasz się za " tępą nastolatkę "
_________________ "Egoizm nie polega na tym, że żyje się tak, jak się chce, lecz na żądaniu od innych, by żyli tak, jak my chcemy."
Oscar Wilde (1854-1900)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum