NOP to szczyt głupoty. Nic nie zwojują tutaj, a pchają się jak się da. Antynarodowe Odrodzenie Antypolski.
_________________ [...] samotność nie jest naszym przeznaczeniem, a samych siebie poznajemy tylko wtedy, kiedy możemy się przejrzeć w oczach innych ludzi.
Oł je, masz rację trzeba zniszczyć tych pedałów, murzynów, wszystkich, którzy są odmienni od nas, tutaj !
Bo tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań.
A ludzie z przekonaniami to tacy, którzy dyskryminują każdą inność?
shesatanek napisał/a:
Mają na celu ukazanie stosunku do homoseksualizmu, czyli pedalstwa
"czyli pedalstwa" Smutne.
farbenka napisał/a:
To paradoksalnie, co mają znaczyć marsze pederastów, w takim razie?
Oni domagają się własnych praw (homoseksualiści). Chcą być traktowani jak każdy inny człowiek, co jest zrozumiałe. Chcą pokazać światu ilu ich jest i że są równi.
A ci, którzy robią akcję przeciw gejom i lesbijką, gdyby nie oni homoseksualiści nie musieli by paradować, gdyby nie wszystkie przejawy wrogości co do nich i nie akceptacja, z którą ciągle muszą się zmagać.
shesatanek napisał/a:
Ludzie, którzy starają się, aby z kraju nie zrobić śmietnika.
.
Jeśli ich tak popierasz, to zrób coś z sobą. Bo takie osoby jak ty, tworzą w naszym kraju śmietnik.
_________________ Wlecze za sobą morze niby zbrodnię ciemną. Cichy,
spogląda na mnie w rozpaczy. Mieszkam tutaj.
Ja w takim razie też nie potrafię... Nie chcę być stawiana na tym samym poziomie co homoseksualistka. Po za tym marsze równości są głupotą. Nie wiem czy ci ludzie w końcu odkryją, że im bardziej walczą o tolerancje, tym więcej jest głosów przeciwko.
Nacjonalizm - sam popieram idee nacjonalistyczne. NOP to jednak nie sposób w który te idee miałyby stać się rzeczywistością. Tolerancja w pewnym stopniu musi być zachowana.
ziolo1945 napisał/a:
Przykro mi, że są tacy ludzie jak Ty! Niepotrafiący uszanować czyichś przekonań.
Przekonania przekonaniami, ale czy Ty potrafiłbyś uszanować człowieka który chce wprowadzić w Polsce komunizm?
margola napisał/a:
Chcą być traktowani jak każdy inny człowiek, co jest zrozumiałe.
Jest zrozumiaie i są do tego podstawy:
Powszechna Deklaracja Praw Człowieka art.1 napisał/a:
Wszyscy ludzie rodzą się wolni i równi pod względem swej godności i swych praw. Są oni obdarzeni rozumem i sumieniem i powinni postępować wobec innych w duchu braterstwa.
shesatanek napisał/a:
'Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań'
Jeden z przykładów zdań na które mogę odpowiedzieć jedynie smutnym westchnieniem.
[ Dodano: 2010-05-25, 16:43 ]
Zuzia napisał/a:
Nie chcę być stawiana na tym samym poziomie co homoseksualistka
Uważasz się za lepszą?
_________________ If I could, maybe I'd give you my world
How can I, when you won't take it from me?
Nie jestem tolerancyjna i nigdy nie będę. Jeżeli drążymy temat homoseksualizmu, to proszę bardzo. Po prostu mam obrzydzenie do takich osobników i to nie jest normalne. Normalny związek to taki, który składa się z odmiennych płci - heteroseksualny. Nigdy nie zaakceptuję takiego zachowania. Przepraszam za moją 'odmienność'
[ Dodano: 2010-05-25, 16:59 ]
margola napisał/a:
Oł je, masz rację trzeba zniszczyć tych pedałów, murzynów, wszystkich, którzy są odmienni od nas, tutaj !
Kolorowi mają swoje miejsce na ziemi i tam, gdzie jest ich miejsce w ogóle mi nie przeszkadzają. Ale sytuacja się zmienia radykalnie, gdy zaczynają się panoszyć po naszym kraju, gwałcić, okradać - i w większości przypadków nie są karani, bo właśnie My Polacy powinniśmy im wchodzić w cztery litery. 'Są kolorowi, jeżeli go skażemy - zostaniemy posądzeni o rasizm'. Tak niestety jest.
Kolorowi mają swoje miejsce na ziemi i tam, gdzie jest ich miejsce w ogóle mi nie przeszkadzają.
Polska dla Polaków? Po części bym się zgodził.
I powiem więcej - Polaków powinni z USA dawno wypier*****.
shesatanek napisał/a:
Nie jestem tolerancyjna i nigdy nie będę. Jeżeli drążymy temat homoseksualizmu, to proszę bardzo. Po prostu mam obrzydzenie do takich osobników i to nie jest normalne. Normalny związek to taki, który składa się z odmiennych płci - heteroseksualny. Nigdy nie zaakceptuję takiego zachowania. Przepraszam za moją 'odmienność'
Twój problem. Ktoś tu wspomniał o złotym środku. I tu się znajdzie. Bo ja nie akceptuje homoseksualistów, nie mam zamiaru pozwolić im na adopcję i śluby. Jednak jeśli chcą niech żyją, nie bronię im, nie każę się leczyć, pozwalam na to żeby byli szczęśliwi - w taki sposób, jaki oni tego chcą.
[ Dodano: 2010-05-25, 17:05 ]
Zuzia napisał/a:
Za NORMALNĄ.
Czyli lepszą, bo homoseksualiści są już nienormalni?
_________________ If I could, maybe I'd give you my world
How can I, when you won't take it from me?
Czyli lepszą, bo homoseksualiści są już nienormalni?
Oczywiście, że są nienormalni. Mogą sobie być inteligentniejsi ( zapewne nie jeden taki jest), mogą sobie istnieć, nie mi wymierzać prawo, są mi w zasadzie obojętni. Jednak nie podoba mi się kiedy idę na wesele siostry i muszę obserwować dwoje obściskujących się facetów. Ja tez mam prawo powiedzieć "nie chcę na to patrzeć" i wyjść, tak samo jak oni mogą się opanować i nie okazywać swojej odmienności. Oni mają prawo być tolerowani a ja nie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum