NOP- Narodowe Odrodzenie Polski. Forum Młodzieżowe, Forum Dyskusyjne
forum młodzieżowe, forum mlodziezowe
forum młodzieżowe
forum dyskusyjne

Czat forumowy  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Forum Młodzieżowe, Forum Dyskusyjne » Młodzież » Polityka » NOP- Narodowe Odrodzenie Polski.

NOP- Narodowe Odrodzenie Polski.
Autor Wiadomość

lgtk 
Hiper wymiatacz
lgtk.digart.pl

Imię: Adam

Wysłany: 2010-05-25, 16:31   

NoP chyba miało być Noob :D nie lubie dzielenia ludzi a ten Noob to idiotyzm
Ty broń miłości z mocno uniesiona tarcza

margola 
Pogromca postów

Wysłany: 2010-05-25, 17:06   

Cytat:
Za NORMALNĄ.

Normalna- to pojęcie względne. Moim zdaniem jesteś nic nie warta. A to jest (jak czytam co niektóre wypowiedzi staję się normalne .

Cytat:
Kolorowi mają swoje miejsce na ziemi i tam, gdzie jest ich miejsce w ogóle mi nie przeszkadzają. Ale sytuacja się zmienia radykalnie, gdy zaczynają się panoszyć po naszym kraju, gwałcić, okradać

Czyli tak samo nie akceptujesz milionów polaków, którzy wyjechali za granicę ?
W samej Anglii można już tworzyć całe polskie dzielnice.

Cytat:
Jednak nie podoba mi się kiedy idę na wesele siostry i muszę obserwować dwoje obściskujących się facetów. Ja tez mam prawo powiedzieć "nie chcę na to patrzeć" i wyjść, tak samo jak oni mogą się opanować i nie okazywać swojej odmienności. Oni mają prawo być tolerowani a ja nie?

A je nie mam ochoty patrzeć na obściskujące się pary, kiedy ide przez park.
I co z tego?
Ludzie są również homoseksualiści mają prawo publicznie się obściskiwać tak jak i ty z swoim dajmy na to chłopakiem.
Cytat:
Oczywiście, że tak! Jeżeli miałby być to komunizm utopijny, czyli taki, którego jeszcze na świecie nie było, to jak najbardziej.

Nie wiesz co piszesz. Nawet ten utopijny komunizm ogranicza wolności.

Co do shesatanek i Zuzi, to przykro mi, że w naszym kraju żyją takie osoby jak wy.

ziolo1945 
User
Polityk

Imię: Łukasz

Wysłany: 2010-05-25, 17:27   

margola napisał/a:
Nie wiesz co piszesz. Nawet ten utopijny komunizm ogranicza wolności.

Gdybym nie wiedział, to bym nie pisał.

ojzu 
Pogromca postów
.|.

Imię: Lesław

Wysłany: 2010-05-25, 20:26   

margola napisał/a:
Ludzie są również homoseksualiści mają prawo publicznie się obściskiwać tak jak i ty z swoim dajmy na to chłopakiem.
Na paradach się nie tylko obściskują. Prowadzą pseudo-erotyczne tańce, chodzą półnadzy i przebrani są za kobiety niczym tranwescyci. Brakuje tylko seksu ze zwierzętami :)

margola napisał/a:
Co do shesatanek i Zuzi, to przykro mi, że w naszym kraju żyją takie osoby jak wy.
Mnie natomiast cieszy, stawiam piwo obu paniom.

margola napisał/a:

Skoro tak, to dlaczego odmawiasz im niechęci do pedalskich par ? Mają do tego takie samo prawo jak ty do nietolerowania czegokolwiek i wyrażania tego publicznie.
Akurat akcja "ZAKAZ PEDAŁOWANIA" jest dobra, zapoczątkowana w Polsce osiągnęła już markę europejską :)

Zuzia 
User
Ja.

Imię: Zuzia

Wysłany: 2010-05-25, 21:45   

margola napisał/a:
Moim zdaniem jesteś nic nie warta.
Jestem mniej warta niz Ty, bo mam inne poglądy? :mrgreen: Szczyt głupoty i nietolerancji...
margola napisał/a:
Tak samo uważam to za głupotę.
margola napisał/a:
I co z tego?
Ale tego nie robię, znam umiar, wydaje mi się jednak, że nie każdy to potrafi.
margola napisał/a:
A mi jest przykro, że w moim kraju mieszkają osoby bez własnego zdania, które mozolnie i bezwolnie podążają za szarym tłumem.
ojzu napisał/a:
Akurat akcja "ZAKAZ PEDAŁOWANIA" jest dobra, zapoczątkowana w Polsce osiągnęła już markę europejską :)
Jest to powód do zadowolenia. :-D

ziolo1945 
User
Polityk

Imię: Łukasz

Wysłany: 2010-05-25, 21:54   

Ja jako osoba o poglądach lewicowych szanuję mniejszości (choć nie zawszę popieram), i szanuję też to, że ktoś nie toleruje homoseksualizmu. Lecz wydaje mi się, że słowa pedał, lesba itp. są nie na miejscu.

margola 
Pogromca postów

Wysłany: 2010-05-25, 22:47   

ojzu napisał/a:
Skoro tak, to dlaczego odmawiasz im niechęci do pedalskich par ? Mają do tego takie samo prawo jak ty do nietolerowania czegokolwiek i wyrażania tego publicznie.

To była podana przez mnie teoretyczna sytuacja.
Zuzia napisał/a:
Jestem mniej warta niz Ty, bo mam inne poglądy? :mrgreen: Szczyt głupoty i nietolerancji...

Ty piszesz o nietolerancji? Jesteś nic nie warta, bo to ty traktujesz wszystkich ludzi jak ciemną masę, homo do pierwszego worka, czarni do drugiego itd. Gdybyś do każdego podchodziła jak do jednostki, jak do kogoś kto myśli i czuje może byś zrozumiała o co mi chodzi.
Zuzia napisał/a:
A mi jest przykro, że w moim kraju mieszkają osoby bez własnego zdania, które mozolnie i bezwolnie podążają za szarym tłumem.

Może jeszcze za modą i wszystkimi najnowszymi trendami?
Jeśli szary tłum to ludzie, którzy chcą traktować innych tak jakby sami chcieli być traktowani to i owszem.
Tobie można jedynie splunąć w twarz.

TQIT 
VIP
Buu.

Imię: Mateusz

Wysłany: 2010-05-26, 06:03   

Zuzia napisał/a:
Ale tego nie robię, znam umiar, wydaje mi się jednak, że nie każdy to potrafi.

Masz rację. Jednak ja częściej spotkam parę obściskującą lub bardziej obściskującą parę hetero niż homo i nikt tym hetero uwagi nie zwraca. A geje trzymający się za ręce to już budzi niesmak, prawda?
Zuzia napisał/a:

Ja też nie mam własnego zdania, bo nie jestem szowinistą?

Zuzia 
User
Ja.

Imię: Zuzia

Wysłany: 2010-05-26, 08:45   

margola napisał/a:
Jesteś nic nie warta, bo to ty traktujesz wszystkich ludzi jak ciemną masę, homo do pierwszego worka, czarni do drugiego itd.
Jupi! To się robi zabawne. Zacytuj mnie proszę, gdzie walnęłam jakiś tekst rasistowski.
TQIT napisał/a:
Ja też nie mam własnego zdania, bo nie jestem szowinistą?

Nie o to mi chodziło. Nie miałam tutaj na myśli wszystkich Polaków ^^ Chodzi mi o "strach przed przyznaniem się, że coś mi nie odpowiada, wiec posiedzę przed telewizorem, w kapciach i pokrzyczę sobie, w końcu w domu nikt mnie nie słyszy, że pedały są obrzydliwe, ale już publicznie, bo mi nie wypada, będę ich bronił"...

TQIT napisał/a:
nikt tym hetero uwagi nie zwraca
a ty dlaczego tego nie zrobisz? Masz takie samo prawo czuć się źle jak, powiedzmy, starsza kobieta.

shesatanek 
Mega wymiatacz
O N A

Imię: Adolfa

Wysłany: 2010-05-26, 09:07   

margola napisał/a:
Cytat:
Kolorowi mają swoje miejsce na ziemi i tam, gdzie jest ich miejsce w ogóle mi nie przeszkadzają. Ale sytuacja się zmienia radykalnie, gdy zaczynają się panoszyć po naszym kraju, gwałcić, okradać

To chyba logiczne i normalne.

Wiesz, ciekawe co byś powiedziała, gdy kogoś z Twoich bliskich ( lub nawet Ciebie) zaatakowałoby stado murzynów na przykład. Im nie zrobiliby nic, ponieważ są innej rasy, a takich trzeba szanować w Polsce, ale ich jest coraz więcej. Za kilka lat, to my - biali ludzie, we własnym kraju będziemy mniejszością. Zobaczymy co wtedy powiesz. Takie jest moje zdanie, możecie mówić co chcecie, ale go i tak nie zmienicie.

farbenka 
Hiper wymiatacz
Koszykara

Wysłany: 2010-05-26, 09:36   

margola napisał/a:
Oni domagają się własnych praw (homoseksualiści). Chcą być traktowani jak każdy inny człowiek, co jest zrozumiałe. Chcą pokazać światu ilu ich jest i że są równi.
A ci, którzy robią akcję przeciw gejom i lesbijką, gdyby nie oni homoseksualiści nie musieli by paradować, gdyby nie wszystkie przejawy wrogości co do nich i nie akceptacja, z którą ciągle muszą się zmagać.

Biedactwa. Naprawdę jestem w stanie uronić łezkę na wznak skruchy.
A Ty naprawdę widziałaś w jaki oni sposób to okazują, ta rzekomą równość? W jaki sposób się jej domagają? Bo po czym na pierwszy rzut oka poznać człowieka? No raczej po zachowaniu i w tym przypadku nic dodać, nic ująć (btw. ojzu już o tym pisał i nie ma sensu tego powielać). A swoich praw, których w Polsce i tak nie otrzymają, mogliby się domagać w mniej kontrowersyjny sposób.

Uesugi 
Pogromca postów

Wysłany: 2010-05-26, 09:45   

Cytat:
Wiesz, ciekawe co byś powiedziała, gdy kogoś z Twoich bliskich ( lub nawet Ciebie) zaatakowałoby stado murzynów na przykład. Im nie zrobiliby nic, ponieważ są innej rasy, a takich trzeba szanować w Polsce, ale ich jest coraz więcej.

Jakoś nie widzę tego stanu "ponad prawem" w odniesieniu do ludzi innych narodowości. Przykład? Ostatnio w Warszawie jeden czarnoskóry zaatakował policjanta i go zastrzelono. Jak dla mnie te histerie o napływie obcokrajowców i ich rzekomej przyszłej dominacji w Polsce to zwykła histeria maluczkich.
I w ogóle. Ile razy zostałaś zaatakowana przez "stado murzynów", a ile razy ty lub twoi znajomi padli ofiarą napadu rodaków?
E?

TQIT 
VIP
Buu.

Imię: Mateusz

Wysłany: 2010-05-26, 13:09   

shesatanek napisał/a:
Wiesz, ciekawe co byś powiedziała, gdy kogoś z Twoich bliskich ( lub nawet Ciebie) zaatakowałoby stado murzynów na przykład.

Jak wpadniesz na bandę dresów którym będzie się nudzić to zaatakuje Cię "stade pier******* białasów".
Zuzia napisał/a:
Chodzi mi o "strach przed przyznaniem się, że coś mi nie odpowiada, wiec posiedzę przed telewizorem, w kapciach i pokrzyczę sobie, w końcu w domu nikt mnie nie słyszy, że pedały są obrzydliwe, ale już publicznie, bo mi nie wypada, będę ich bronił"...

Nie sądzę by takich osób było wiele. Większość to nietolerancyjni przedstawiciele społeczeństwa którzy uważają, że agresja jest najlepszym wyjściem i zamiast warczeć w domu warczą na ulicach.
shesatanek napisał/a:
To chyba logiczne i normalne.

Ale że co jest normalne?
Zuzia napisał/a:
a ty dlaczego tego nie zrobisz? Masz takie samo prawo czuć się źle jak, powiedzmy, starsza kobieta.

Mam prawo. Bogu dzięki, że jednak w mojej okolicy wolą się obściskiwać w zaciszu, niż w miejscach publicznych.
shesatanek napisał/a:
Za kilka lat, to my - biali ludzie, we własnym kraju będziemy mniejszością.

Bzdura.

margola 
Pogromca postów

Wysłany: 2010-05-26, 14:56   

farbenka napisał/a:
Biedactwa. Naprawdę jestem w stanie uronić łezkę na wznak skruchy.

Po prostu jak już pisałam, traktujmy innych jak sami chcielibyśmy być traktowani.
shesatanek napisał/a:
Wiesz, ciekawe co byś powiedziała, gdy kogoś z Twoich bliskich ( lub nawet Ciebie) zaatakowałoby stado murzynów na przykład. Im nie zrobiliby nic, ponieważ są innej rasy, a takich trzeba szanować w Polsce, ale ich jest coraz więcej.

Stada murzynów latają po ulicach, o Boże dawno się tak nie uśmiałam.
I wybacz, ale wszyscy są równi wobec prawa.
I owe "stado" zostało by ukarane.

ojzu 
Pogromca postów
.|.

Imię: Lesław

Wysłany: 2010-05-26, 22:28   

margola napisał/a:
Stada murzynów latają po ulicach, o Boże dawno się tak nie uśmiałam.
W Polsce nie jest ich na tyle, żeby mogli czegoś takiego dokonać i raczej dużo ich tu nie zawita,bo Polska to kraj biedny i słaby socjal jest u nas. Natomiast we Francji ataków "stada murzynów" mieliśmy sporo po cięciach w socjalu, wyszli na ulicę i rozpoczęli rebelię, demolowali sklepy, palili samochody - parę lat temu.

Odpowiedz do tematu