Nie lubię za bardzo pisać sama o sobie, bo później ludzie zarzucają mi, że mówiłam co innego, a oni widzą mnie inaczej. Ja po prostu zmienną jestem. Mam nadzieję, że uda mi się bez większych konfliktów wytrwać tutaj przez dłuższy czas i sami wyrobicie sobie zdanie o mnie. Sądzę, że ważne by było, żeby napisać, dlaczego zaczęłam pisać na tym forum. Mam pewien problem, o którym opinię chciałabym otrzymać od większej liczby osób, co być może pozwoli mi na podjęcie stosownych kroków w celu poradzenia sobie z nim. Wpisałam w google hasło forum młodzieżowe i po prostu zdecydowałam się na te forum. Poza tym lubię udzielać rad ludziom potrzebującym. Jeszcze niedawno chciałam zostać psychologiem, ale niestety życie zadecydowało inaczej. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie oraz moje czasem głupie problemy z uprzejmością i okażecie się cierpliwi. Pozdrawiam :)
_________________ Tylko w pochłaniającej wszystko pustce samotności, w ciemnościach zacierających kontury świata zewnętrznego można odczuć, że się jest sobą aż do granic zwątpienia, które uprzytamnia nagle własną nicość w rosnącym przeraźliwie ogromie wszechświata.
_________________ Anarchia Jest Stanem Umysłu
A Nie Jeszcze Jednym Rządem, Systemem
Oznacza To Ciężką Pracę I Dużo Myślenia
Oznacza To Ciągłą Naukę Życia Swoim Własnym Życiem
Naukę Dokonywania Właściwych Wyborów...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum