Imię: ***
Wysłany: 2009-05-10, 18:04 Nowa ;p
Hej ;D Jestem tutaj nowa na forum . Mam na imie Ewa i mam 15 lat. Jestem normalna nastolatka;)Lubie szybkie samochody , scigacze , polaczenie perkusji z gitara
Szykam nowych znajomosci ,mam nadzieje ,ze natrafi sie ktos fajny :) Jeśli chcecie sie dowiedziec cos wiecej lub mnie poznac napiszcie wiadomosc PozdrO
Imię: ***
Wysłany: 2009-05-10, 18:22
Raczej tak. Z natury jestem cicha osobka , nieufna, zamknieta w sobie, otwieram sie dopiero wtedy jak kogos lepiej poznam lub poprostu jesli kogos dobrze znam
Szykam nowych znajomosci ,mam nadzieje ,ze natrafi sie ktos fajny :)
Wystaw Fotę !
Cześć: P
_________________ "Ludzie są jak morze, czasem łagodni i przyjaźni, czasem burzliwi i zdradliwi. Przede wszystkim to jednak tylko woda." - Albert Einstein
musisz sie lepiej przypatrzeć, za każdym mym słowem jest ukryta jakaś aluzja. Jestem zła szczególnie kiedy nie ma prądu albo jest pełnia. Drażniącą działa na mnie czerwony i zapach wanilii. Jeśli chcesz przeżyć uważaj.
_________________ Wlecze za sobą morze niby zbrodnię ciemną. Cichy,
spogląda na mnie w rozpaczy. Mieszkam tutaj.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum