No, więc jestem nowa Nazywam się Sara, mam 15 lat... kurczę, jak ja nie lubię pisać o sobie
Zainteresowań mam chyba za dużo, by wszystkie wymienić, jest tym, z drobnymi wyjątkami wszystko, co wpadnie mi w ręce (te drobne wyjątki to wszystko, co związane z mapami, geometrią i datami)
Wybieram się do liceum na biol-chem i marzy mi się kierunek biotechnologia (ale raczej za granicą, bo biotechnologia w Polsce i za granicą to zupełnie dwie inne rzeczy). Pisuję różne rzeczy, mam za sobą ponad setkę wierszy i jedną powieść. Jestem wolontariuszką w schronisku...
I jeszcze wieeeeeeele innych spraw, o których warto byłoby napisać, ale nie ma miejsca i czasu
W każdym razie - witam!
_________________ "Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro" (Gandhi)
Ważne adresy:
cudzyslow.bloog.pl
e-edu.nextore.pl
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum