Jak trudno nie zauważyć, jestem nowa na Waszym forum. Przed sekundą się zarejestrowałam. Byłam stałym bywalcem pewnego Forum, ale nie będę tutaj publicznie podawać do niego linka . Jak kogoś to ciekawi, to może mi napisać na PW, na pewno odpiszę.
Liczę, że to forum okaże się lepszym miejscem, niż to poprzednie, które było na dłuższą metę beznadziejne. Osoby przebywające na nim umiały przeważnie jedynie krytykować, a to mnie irytowało. Nawet się z nimi nie żegnająć, przystąpiłam w Wasze szeregi.
Mam na imię Beata, lat 15. Pochodzę ze Śląska. Jestem dość spokojną dziewczyną, ale lubię dobrą zabawę, nie należę do smutasów.
Ja się dołączę do tematu koleżanki.
Też jestem nowy i też przeniosłem się z innego forum i też mam 15 lat i też mam nadzieję że będę się z Wami dobrze bawił.
Jakby były jakieś pytania to proszę pisać.
Mam nadzieję ,że nasze forum przypadnie wam do gustu witajcie
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum