Wysłany: 2010-03-13, 18:07 Nowy pod-dział ( Zestawy Komputerowe/Hardware )
Otóż wpadłem na pomysł utworzenia owego pod-działu dla Technologii bądź Gier Komputerowych w którym to użytkownicy forum mogli by zadawać pytania na temat wyboru/kupna czy to komputera , czy to aparatu , mp3 lub innej rzeczy . Można było by zrobić taki mini formularz ( jeżeli chodzi , np o komputery ) by ładnie i schludnie to wyglądało :
Przykładowo :
Cytat:
Cena ( W przybliżeniu ) :
Do czego komputer ma służyć? :
Dodatkowe części TAK/NIE ( W tym zawiera się system operacyjny , karta dźwiękowa etc ) :
Proponowany sklep ( O ile taki jest ) :
Czy zostają jakieś części ze starego komputera TAK/NIE ( Jeżeli tak , to jakie ? )
Dodatkowe informacje ( Których chcecie udzielić ) :
Na pewno wielu z was zastanawia się na wyborem kupna danej rzeczy i chciała by usłyszeć opinię innych użytkowników na ten temat .
W sumie dlaczego nie, nie musiałbym później latać po pebach i innych forach. Wszystko byłoby w jednym miejscu.
_________________ Dzisiaj jesteśmy zaledwie skałami w rzece, za kilka lat los może wznieść nas jako tamę, o którą zostanie rozbity główny strumień, po to tylko, aby popłynąć naprzód nowym korytem.
Imię: Hubert
Wysłany: 2010-03-21, 07:05
Skoro jest trochę tematów dotyczących komputerów to może w dziale Technologie stworzyć subforum Komputery oraz dać możliwość używania w nim tagów, w PHPbb by Przemo istnieje taka możliwość, w PA każdy tag podaje się w osobnej lini.
Wysłany: 2010-03-22, 20:26 Re: Nowy pod-dział ( Zestawy Komputerowe/Hardware )
[/quote] Na pewno wielu z was zastanawia się na wyborem kupna danej rzeczy i chciała by usłyszeć opinię innych użytkowników na ten temat .[/quote]
Jak chce dokonać trafnego wyboru to pytam specjalistów ( np na forum komputerowym ) a nie tutaj gdzie większość będzie chwalić własny komp.
Jestem na NIE.
_________________ "We'll meet again
Don't know where
Don't know when
But I know
We'll meet again
Some sunny day"
To idź do sklepu i powiedzą tobie co dobre przy okazji wciskając kit .
Wyznaczyło by się kilka osób , które ogarniały by temat i było by dobrze .
No ale tak samo tyczy się forum komputerowego każdy wychwala swoje .
To idź do sklepu i powiedzą tobie co dobre przy okazji wciskając kit .
Wiem że będziesz teraz obalał moją teorie bo sprzeciwiłem się Twojemu pomysłowi ale taka prawda. Jest w internecie MILION stron TYLKO o komputerach, aparatach, mp3 na których piszą pasjonaci danego sprzętu.
_________________ "We'll meet again
Don't know where
Don't know when
But I know
We'll meet again
Some sunny day"
Osobiście uważam,że mógłby powstać taki poddział.Pojawia się wiele tematów związanych z wyborem/problemem kupna telefonów,czy komputerów.
Dodatkowo byłabym za tym by utworzony poddział związany z problemem ze sprzętem.
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2010-03-23, 18:37
uwazam ze to nei glupie. tym bardziej, ze ja np sie na tym kompletnie nie znam i w sumie gdybym miala potrzebe zakupu pewnie bym spytala.
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum