Imię: Marek
Wysłany: 2012-01-27, 15:36 Nowy temat
W dziale rozrywka proponuje utworzyć temat: nowe znajomości, albo coś w tym stylu:)
To będzie miejsce gdzie ludzie z forum bedą sie mogli bliżej poznać, wymienic gg itp.
Wysłany: 2012-01-27, 15:41
sir_good, nie jest to serwis matrymonialny ani nic takiego. Jeśli ktoś chce kogoś bliżej poznać to jest od tego opcja pw, a niektórzy udostępniają w profilu także nr gg.
Stanowcze nie, dla takiego działu.
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
Nie ma co robić śmietnika z forum,ponieważ od nawiązania znajomości jest czat forumowy lub wiadomości na PW.Jak masz ochote zagadać do dziewczyny to zrobisz to publicznie czy prywatnie(PW) ?
Na czacie bywa że jest pełno osòb I jest o czym popisać I nawiązać kontakty Jestem stanowczo na NIE za twoją propozycją utworzenia nowego działu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum