Odpowiadając na pytanie z tematu: zamknąć pysk, ewentualnie dać sobie w żyłę/ wciągnąć coś nosem dla zwiększenia efektu i słuchać, żeby potem nie było piep**, że nauczyciela wina o tyle bań na zaliczeniu.
Ja na nudnej lekcji zazwyczaj pacyfy maże po zeszytach czy coś tam innego robię. I tak zazwyczaj później wszystko rozumiem, ale na trudniejszych słucham/robie notatke - po ch** sie narażać.
//SŁOWNICTWO !
Dalsze stosowanie wulgaryzmów będzie skutkowało otrzymaniem Warna.
Rzadko się zdarza, że nudzę się na lekcji. No chyba, że jest to coś w stylu religii, czy WDŻ.
Na pozostałych lekcjach staram się słuchać tego, co mówi nauczyciel, dzięki temu nie muszę uczyć się w domu, a oceny na sprawdzianach mam całkiem dobre. Jeżeli jednak się zdarzy, że na lekcji jest totalna nuda, nauczyciela nie mogę słuchać, to albo otwieram zeszyt na ostatniej stronie i coś bazgrolę, odrabiam lekcję z innego przedmiotu, lub czytam podręcznikowe tematy (najczęściej te z końca książki) ;D
Hmm najnudniejsza lekcja jak dla mnie historia wos polski... na te lekcje wlaczam swoj mini swiat w glowie i nie ma Oli przez 45 min . xDD a czasem wyzywam sie na tylnich kartkach w zeszycie :D
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały Wszechświat działa potajemnie, by udało ci się to osiągnąć. - Paulo Coelho "Alchemik"
Rzadko się zdarza, że nudzę się na lekcji. No chyba, że jest to coś w stylu religii, czy WDŻ.
Na pozostałych lekcjach staram się słuchać tego, co mówi nauczyciel, dzięki temu nie muszę uczyć się w domu, a oceny na sprawdzianach mam całkiem dobre.
Tak samo
A jak już jest ta Religia czy WDŻ to tylko rozmowa z kolegą/koleżanką
Imię: zuzia
Wysłany: 2010-03-09, 19:28
Dla mnie najgorsza jest hista jeszcze troche i kiedy usne na niej . A jak mi sie na innych nudzi to sobie rysuje czasami eska uda sie wyslac albo mysle o roznych rzeczach
Patrycji sposoby na nudne lekcje:
- różnego rodzaju gry (piłkarzyki, statki, etc.),
- wymienianie na zmianę z kolegą lub koleżanką nazwisk piłkarzy (na konkretną literę, z konkretnego państwa, ligi), kto nic nie wymyśli przegrywa,
- rysowanie,
- gry na telefonie,
- słuchanie muzyki,
- rozmowy i inne standardowe zajęcia,
- rozmyślanie.
If you have to go don't you cry
If you have to go I will get by
Someday I'll follow you and see you on the other side...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum