mp3, e-book na telefonie, a na lekcjach gdzie nie moge tego używać - kartka i ołówek wystarczy, chociaż długopisem lepszy efekt. Ostatnio rysowałam autobus z plemnikami. Na biologii, więc było to w miarę na temat ;D
Na nudnych lekcjach zazwyczaj pisałyśmy do siebie z kumpelą<kiedy nie można było rozmawiać>, grywałam w "kółko krzyżyk","statki". Pamiętam, że modne też było rozwiązywanie krzyżówek.
_________________ A co jeśli to ja
Może mnie nie rozpoznałeś
A co jeśli to ja
Dźwigam sens, którego łakniesz
Hold me down, sweet and low, little girl
Hold me down, sweet and low, and I'll carry you home<3
Czasami, jak można, to gadam z kumpelą a jak nie można rozmawiać to piszemy do siebie liściki albo strzelamy głupie miny. Zdarza mi się też że podłączam słuchawki do telefonu, kabelek puszczam pod bluzką i słucham muzyki a że rozpuszczam włosy to... nic nie widać.
Rozwiązuję wykreślanki (xD), piszę esemesy, gram na komórce (pożyczonej, bo sama gier nie posiadam ;P), czytam książkę, rysuję bazgroły w zeszycie (albo po prostu wypisuję imię i nazwisko chłopaka, który aktualnie mi się podoba ), gadam z kumpelą z ławki, czasem ewentualnie szlajam się gdzieś po szkole Możliwości jest wieeeele :D
Czytanie książki jest jednym z najlepszych sposóbów. A ponad to jakaś gra z kolegą/koleżanką z ławki..lub przez kom z kimkolwiek z klasy. Teraz jest taaaka techika ;D
_________________ Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. T.Pratchett
Nie ma nudnych lekcji są tylko nie ciekawie przedstawione, a jak np nauczyciel cytuje podręcznik to po prostu słucham muzyki, rysuje, piszę sms, przeglądam internet itd...
_________________ "Urodziłem się w rodzinie żydowskiej, ale z czasem przeszedłem na narcyzm."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum