Ja też sobie rysuję, albo piszę esy. Czasem też całą klasą się czymś zajmujemy, tak dyskretnie
_________________ “Nadam sobie prawo do palenia papierosów i używania wulgaryzmów, pewności siebie ponad normę i nie noszenia stanika. Będę się chwalić swoimi majtkami i zdzierać obcasy na nierównych chodnikach."
Co robicie na nudnych lekcjach? ( oczywiście poza spaniem )
Oprócz spania mówisz... ? To tak samo .. przede wszystkim malowanie sobie marginesu w zeszycie, siedzenie i gapienie się przez okno ...
Tylko czasem jest problem jak mnie potem do tablicy weźmie a ja nie wiem o co chodzi.
_________________ ...znajdujesz to, czego szukasz, umyka ci to, co zaniedbujesz.
Ja śpie i zamieniam tylne strony oraz marginesy zeszytu od polskiego w prawdziwe dzieła sztuki xD. Czasami wycinam konfetti i do kaptura wrzucam koledze z ławki ;]
Ostatnio zmieniony przez Smerf666 2008-04-29, 17:07, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Kasia
Wysłany: 2008-04-29, 16:56
Smerf666 napisał/a:
Czasami wycinam konfetti i kaptura wrzucam koledze z ławki ;]
O tym coś wiem ^^. Czyli widze że na forum mamy samych artystów :)
_________________ 'Nieznajomość zła nie jest cnotą, lecz głupotą; zachwycanie się nią to jakby nagradzanie za uczciwość człowieka, który nie ukradł ci zegarka, bo nie wiedział, że go masz'
Wysłany: 2008-04-30, 14:53
Mariush_155 napisał/a:
Ja to jestem oryginalny - wierce dziury w ławce.
ciekawe....:PP
Ja zazwyczaj pisze esy raysuje albo zagaduje koleżanke z ławki a czasmi jak jest starsznie nudna lekcja i troche luźna to wyciagam telefon słuchawki i słucham muzyki ale tak dyskretnie na jedno ucho :)))
_________________ Była jak cichy wiatr, całkiem wolna, lecz samotna, jak ocean bez dna..
(...)wyciagam telefon słuchawki i słucham muzyki ale tak dyskretnie na jedno ucho :)))
Dziewczyny z długimi włosami mają dobrze. Można słuchawki zakryć
Sie ja niedawno kłóciłem z facetką od polaka o telefon. Taki tik mam, że co chwila sprawdzam godzine :D (nawet jak wiem która jest :pp) i mnie wylukała stara jedna. Musiałem odać :/ Tak głupio było z pustą kieszenią... :D
_________________ “Nadam sobie prawo do palenia papierosów i używania wulgaryzmów, pewności siebie ponad normę i nie noszenia stanika. Będę się chwalić swoimi majtkami i zdzierać obcasy na nierównych chodnikach."
Imię: Kasia
Wysłany: 2008-04-30, 16:10
blondix22 napisał/a:
Zawsze coś mogłeś sobie tam włożyć
tiaa xD ciekawe co ^^ ;D
hmm mnie też kilka razy nauczycielka zakosiła kome;P
_________________ 'Nieznajomość zła nie jest cnotą, lecz głupotą; zachwycanie się nią to jakby nagradzanie za uczciwość człowieka, który nie ukradł ci zegarka, bo nie wiedział, że go masz'
A no różne rzeczy istnieją, ale to już tylko Mariush musałby wybrać, co chce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum