Wraz z drugim moderatorem podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego tematu. Z racji ,że nasze posunięcie może nie być dla wszystkich zrozumiałe pozwoliłam sobie napisać drobne wytłumaczenie.
Nie zabraniamy mieć odrębnego zdania, poglądów, zwłaszcza ,że jest to forum dyskusyjne, ale w regulaminie została wyznaczona pewna granica i doszliśmy do wniosku ,że ten temat ją naruszył.
b) Zabrania się umieszczania materiałów o treściach nazistowskich, antysemickich, rasistowskich, nawołujące do homofobii czy agresji wobec różnych grup społecznych
Wraz z innymi moderatorami rozpatrzymy takżę sprawę otrzymania ostrzeżenia przez założyciela tematu.
Otóż ja zamiesciłem tylko stronę, strona ta nie nawołuje do nienawiści. Nie wiem na jakiej podstawie uznano, ze złamałem regulamin.
Sam nie głoszę haseł antygejowskich, więc nie wiem w czym tkwi problem. Tutaj po prostu nie szanuje zdania innego użytkowniak, który nie ma takiego samego zdania jak inni.
Mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Nie mam sie zamiaru tutaj wykłucać, poprostu grzecznie chcę napisać, że nie głosze na tym forum haseł antygejowskich, nie wiem w czym problem tkwi, moge się jedynie domyslać.
Ja się osobiście bardzo cieszę, ze taka strona powstała oraz, że szykuje się tak wspaniała organizacja atygejowska, jestem z tego na prawdę bardzo zadowolony. Osobiście będę stałym członkiem tej organizacji."
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Strona może i zawiera, usprawiedliwię sie z tym, że jej nawet nie przeczytał. Przeczytałem tylko jak rozpoznać geja. Nagradzanie mnie za to ostrzezeniem jest dziwnym posunięciem.
[ Dodano: 2009-04-02, 12:08 ] Kometa, w cytanie, który przytoczyłaś nie napisałem nic o homoseksualistach
Uważam ,że sprawa została już rozwiązana.
Doszło do złamania regulaminu, rozpatrzyliśmy to i postanowiliśmy dać trzecie ostrzeżenie.Oczywiście straho masz prawo odwołać się do administratora choć nie uważam ,aby było to konieczne. Nie ma równych i równiejszych.
Zamykam.
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum