Czy Twoja wymarzona praca mono odbiega od realiów?
Tak, jeszcze nie stworzono pracy odpowiedniej dla mnie. Mam swoją własną wizję.
16%
[ 32 ]
Tak, ale nie odstaje mocno. Po prostu brakuje mi jeszcze doświadczenia i bałbym/bałabym się, że nie podołam, dlatego chciałbym/chciałabym mieć mniejszy zakres obowiązków.
_________________ [...] samotność nie jest naszym przeznaczeniem, a samych siebie poznajemy tylko wtedy, kiedy możemy się przejrzeć w oczach innych ludzi.
Generalnie chciałabym robić coś dla ludzi, z nimi pracować. Szczególnie z dziećmi i młodzieżą. Dziwię się jak bardzo zmieniły się moje chęci, bo kiedyś nie wyobrażałam sobie pracy w jakichkolwiek grupach, w ogóle z ludźmi.
Mimo, że nie poszłam na kierunek, który chciałam, mianowicie resocjalizację [wszyscy mi odradzali i w końcu uległam..] i tak wylądowałam na pedagogicznych studiach - pracy socjalnej i nie żałuję, bo i tak mi się przydadzą, nawet jakbym ostatecznie nie została tym pracownikiem socjalnym. Chciałabym jeszcze zrobić sobie jakiś drugi fakultet, może ped. opiekuńczo - wychowawczą i np pracować w domu dziecka.
_________________ Każdej minuty, każdej godziny, każdego dnia żyję w przekonaniu, że w końcu minie.. miłość, nienawiść, życie.. tak, życie. Bo śmierć już nie boli.
Imię: Mariusz
Wysłany: 2010-03-03, 21:54
Moim marzeniem w sprawie pracy w przyszłości jest Ratownictwo medyczne szczególnie interesuje mnie Funkcja " Strażak - Ratownik medyczny "
Ciągle dążę do spełnienia moich marzeń .
Imię: Remik
Wysłany: 2010-03-03, 21:56
moje marzenie to praca w radiu jako prowadzący,lub telewizji obecnie pracuje w biurze magazynu z artykułami dla Intermarche i Bricomarche, w 4 miesiace doszedłem do tego do czego niektórzy dochodzili latami więc wierze że kiedyś uda mi się z radiem lub TV
_________________ "jestem z pokolenia tych skazanych na banicję"
Imię: Adrian
Wysłany: 2010-03-07, 02:39
Biurowa dobrze płatna.
_________________ 'Gdy wspaniale uformowana sieć kłamstw jest stopniowo wciskana masom przez pokolenia, to wtedy Prawda wydaje się zupełną niedorzecznością, a piewcy Prawdy uważani są za majaczących szaleńców.'
_________________ Nie ma już nic.
I już nic nie spotka nas.
Nie ma w niebie naszych gwiazd
Kolejny raz,
Świat zatoczył z nami krąg.
Wyrwał wiarę z naszych rąk,
Nie ma już nic.
Ja zawsze chcialam zostac psychologiem sadowym, ale wiem, ze ten kierunek studiow jest od lat oblegany i trudno sie dostac, wiec zmienilam swoje plany na przyszlosc a poza tym duzo psychologow w kraju mamy, wiec i trudno o prace by bylo. Tak wiec wybralam turystyke i podroze wraz z hotelarstwem. Kim chcialabym zostac w przyszlosci? Sama nie znam odpowiedzi na to pytanie, ale myslalam o rezydenturze w jakis cieplych krajach tylko, ze to praca sezonowa i poza domem, ale ponoc dobrze platna.
_________________ Sztuka życia - to cieszyć się małym szczęściem.
_________________ W Lesznie, naszym Lesznie,
które w herbie Byka ma,
jest taka drużyna, co się Unia nazywa,
Grecja ma Ateny, Paryż wieże Eiffla ma,
a My mamy Naszą Unię, która Mistrza Polski ma!
Sialalalaaa... UNIA LESZNO
_________________ Bóstwo wykonane z drewna, metalu, kompozytu, płótna. To wszystko zaklęte jest w niezwykły kształt, cudowny w dotyku, czasem drapieżny, tajemniczy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum