Czy Twoja wymarzona praca mono odbiega od realiów?
Tak, jeszcze nie stworzono pracy odpowiedniej dla mnie. Mam swoją własną wizję.
16%
[ 32 ]
Tak, ale nie odstaje mocno. Po prostu brakuje mi jeszcze doświadczenia i bałbym/bałabym się, że nie podołam, dlatego chciałbym/chciałabym mieć mniejszy zakres obowiązków.
Będę oryginalna.
Marzę by zostać lekarzem xD Neurologiem. Albo onkologiem.
Jak nie to może jakimś naukowcem?
"Jedyne, czego nauczył się na wojnie, to zabijać innych, podobnych sobie, zanim oni zabiją jego, zawsze w imię chwalebnych i pustych idei, tym bardziej absurdalnych i podłych, im bliżej było pole walki."
Na pewno chciałabym robić coś związanego z matematyką ale co dokładnie to jeszcze sama nie wiem. Jakoś nie widzę siebie w zawodzie ekonomisty lub tym bardziej nauczyciela. Myślałam jeszcze nad informatyką ale w sumie to jeszcze mam czas...
uwielbiam grać. chciałabym być wspaniałą w każdym calu aktorką. występować na Broadway'u, w najlepszych teatrach świata. jednak nie przypada mi do gustu spełnianie swej aktorskiej pasji w filmie. kręcą mnie teatry. najbardziej te stare, zakurzone, pełne ludzi na poziomie, dobrej gry. ogólnie rzecz biorąc, chciałabym mieć pracę, która jest jednocześnie moją pasją, moim sposobem na życie. nawet nie zależy mi na pieniądzach. chcę robić to, co kocham. mogę grać nawet za darmo. usatysfakcjonuje mnie zadowolenie widzów i aplauz na stojąco.
_________________ Nigdy nie mogłam pogodzić się z kreowaniem mnie na symbol seksu. Z seksu uczyniono przedmiot. Nienawidzę myśli, że mam być przedmiotem.
Weterynarzem/ sędzią kynologicznym/ psim behawiorystą/ szkoleniowcem psów( towarzyszących, tropiących, asystentów niepełnosparwnych itp.) Mam nadzieje że coś z tego wyjdzie
tancerka/ choreografka( nie wiem czy to słowo tak działa)/ aktorka dramatyczna. ogólnie artystyczna działalnosć mnie kreci. Wiem na pewno, ż enie zostanę nauczycielką. Widze po swoich rodzicach, ze ta praca by mnie zabiła
_________________ ktokolwiek powiedział, ze słońce przynosi szczęście, ten nigdy nie tańczył w deszczu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum