Czy Twoja wymarzona praca mono odbiega od realiów?
Tak, jeszcze nie stworzono pracy odpowiedniej dla mnie. Mam swoją własną wizję.
16%
[ 32 ]
Tak, ale nie odstaje mocno. Po prostu brakuje mi jeszcze doświadczenia i bałbym/bałabym się, że nie podołam, dlatego chciałbym/chciałabym mieć mniejszy zakres obowiązków.
Na pewno muzyk. Nie po to siedzę w tej szkole, żeby później iść np. na lekarza (o czym swoją drogą zawsze marzyłam ; p). Na pewno instrumentalistyka (skrzypce albo altówka - zobaczymy co wyjdzie w tym roku.. ; ) )
Wiesz, że ci się wszystko może jeszcze zmienić o 180 stopni? Moja siostra była do drugiej liceum przekonana, że pójdzie na studia muzyczne(także altówka) a teraz studiuje ekonomię.
_________________ Zacznę od tego, czego nie ma. Nie ma wspólnego dyskursu.
Potem pomyślałem 'pier****!" i przeleżałem cały miesiąc...ćpałem, oglądałem telewizję, lizałem rany. Było fajnie.
Nigdy nie lubiłem krawatu! Nie chciałby aby moja praca miała charakter statyczny.
Oczekiwania to przede wszystkim dalszy rozwój mych zdolności matematyczno-fizycznych.
Na pewno coś związanego z ogólnym budownictwem.
_________________ Śląsk to nie tylko miejsce - a przede wszystkim klimat,symbole i ogromna historia tworzona przez ludzi.
Imię: Karolina
Wysłany: 2010-08-28, 20:57
Szczytem marzeń było by zostać Wójtem lub Burmistrzem w jakiejś niewielkiej gminie lub miasteczku. Chciałabym aby moje miasto było piękne czyli schludne,zadbane, ładne chodniki,ulice,odnowione kamieniczki...
Kulturalni i zadowoleni z moich rządów mieszkańcy.
Jednak nie pogardzę pracą głównej księgowej,projektanta wnętrz,architekta lub... kierownika budowy ,a w ostateczności nauczycielką klas 1-3:-/
Ale to ostatnia deska ratunku...
Jednak na chwilę obecną preferuję pracę Burmistrza/Wójta.
Aha i zapomniałabym.
Ogrodnictwo. Mogłabym być ogrodnikiem Tzn. coś na styl firmy zakładającej ogród.
A ja najbardziej chciałabym zostać fotografem i najfajniej było by to połączyć jeszcze z dziennikarstwem. Tak jak CheeryLipstick, pracować w redakcji :)
Marzenia, marzenia... zobaczymy co z tego wyjdzie :)
Chciała bym mieć pracę, w której mogła bym robić coś co lubię. Jeszcze nie wymyślono pracy która pasowała by w 10'tkę ale jakiś fotograf, architekt czy inny 'organizator przestrzeni niezagospodarowanych' pasował by mi
Byleby zrobić, ale się nie narobić i dobrze zarobić. Na poważnie to oczywiście chcę dobrze zarabiać, by móc godnie żyć. A co będę robił, to czas pokaże. Większość ludzie nie pracuje w swoim wyuczonym zawodzie, a do pracy dostają się przez znajomych, przez internet, itp.
_________________ „ (...) w zasadzie najważniejsze jest samo życie. A jak już jest życie, to najważniejsza jest wolność. A potem oddaje się życie za wolność. I już nie wiadomo, co jest najważniejsze.” M. Edelman
Robić coś pożytecznego i dobrze płatnego, a przy tym aby miało to związek w historią. I abym poznawała wciąż mnóstwo ludzi. Nazwać tego zawodu nie umiem.
_________________ Pielęgnuj swoje marzenia.
Trzymaj się swoich ideałów.
Maszeruj śmiało według muzyki, którą tylko ty słyszysz.
Chciała bym w mojej pracy coś projektować, tworzyć, być kreatywna w tym co robię. Najbardziej mnie fascynuje architektura, grafika np. na reklamach, ale i prawo ze względu na rzeczowość i konkret. Zobaczymy co będzie na razie niestety ciągle mi się zmieniają pasje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum