Czy Twoja wymarzona praca mono odbiega od realiów?
Tak, jeszcze nie stworzono pracy odpowiedniej dla mnie. Mam swoją własną wizję.
15%
[ 32 ]
Tak, ale nie odstaje mocno. Po prostu brakuje mi jeszcze doświadczenia i bałbym/bałabym się, że nie podołam, dlatego chciałbym/chciałabym mieć mniejszy zakres obowiązków.
Od dziecka facynowała mnie medycyna. Chciałabym być lekarzem psychiatrą. Kocham pomagać innym. Fascynuje mnie medycyna, interesują mnie choroby i interesuję sie tą specjalizacją.
chciałabym być premierem i konsekwentnie do tego dążę.
Od kilku lat mam na uwadze architekturę lub projektowanie wnętrz.
Ewentualnie chciałabym być gitarzystką w zespole rockowym/metalowym.
No cóż... Zobaczymy co życie przyniesie.
_________________ Gdy rozum śpi, budzą się upiory... Last.fm
Marzy mi się posada urbanisty w biurze projektowym.
Mam tyle wizji i pomysłów na zagospodarowanie swojego miasta i wydobycie jego prawdziwego uroku, że już się nie mogę doczekać skończenia studiów.
Mniej realnym marzeniem jest artysta-muzyk, motyw śpiewu przy gitarze akustycznej. Super sprawa, tylko śpiewać nie umiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum