Elegancja - chyba raczej taki styl najbardziej lubię u facetów.
rozczochrany, 1, 2, 3 zestaw jakoś mi nie pasuje. Za bardzo przypomina dziewczący styl. Modny teraz bardzo...takie kreowanie na punka...
a co do 3. to ok, tylko spodnie długie...zdecydowanie.
TQIT, Bluza Slayera, znalazłabym Cię nawet w tłumie.
Girtz, No fajnie, fajnie...
Mizantrop, Pierwsza kurtka jest boska, druga no pewnie też - choć na modelu wygląda na ciut za małą. Wolę gdy jednak są trochę dłuższe...
Marynarka też ładna, zwłaszcza kiedy potrafi się ją założyć tak kontrastowo do normalnych ubrań.
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Ten typ w krótkich spodenkach to jakaś porażka, bądźmy poważni
Podoba mi się sweter od Girtza, kurtki od Mizantropa za to ani trochę.
Natomiast buty, które wrzucił rozczochrany - co to jest?
Znaczy wiem no, trampki, ale ja sobie nie wyobrażam innego zastosowania tych butów jak do jakichś prac koło domu, ewentualnie pokopać w nich piłkę.
Jeszcze ten zestaw z koszulką w paski, co dał Mizantrop, to jest dla mnie zbyt gejowski.
_________________ "Człowiek dobrze się mający jest na płaszczyźnie duchowej bez szans. Głębia to wyłączny przywilej tych, którzy cierpieli."
TQIT, Bluza Slayera, znalazłabym Cię nawet w tłumie.
A ja myślałem że Slayer jest raczej popularną grupą ;D
Co do butów to z wcześniej wklejonych żadnych bym nawet nie założył. Nie podobają mi się. Reszta ubrań tak samo chociaż pierwsze kurtka od Mizantropa jest bardzo fajna.
_________________ If I could, maybe I'd give you my world
How can I, when you won't take it from me?
A ja myślałem że Slayer jest raczej popularną grupą ;D
no jest bardzo, ale rzadko widuję osoby tak afiszujące się z tym. poza tym, ja zawsze jak tylko zobaczę jakieś przejawy rzeczy, osób, stylu, który lubię to potrafię gapić się na tę osobę, raz nawet podeszłam do chłopaka z koszulką Leda Zeppelina. Ci ludzie patrzą się na resztę z góry, jakby wszyscy wokół słuchali Feel.
rozczochrany napisał/a:
Nie ma tam nic z punka. Rurki i koszula to nie punk. Dziewczęce jakoś bardzo też to nie jest.
Ale mi się z tym kojarzy... Poza tym ogrom teraz tego w sklepach... Nie mam nic przeciwko tym, jednak co inne pokolenie inna moda. Pamiętam jak w moich czasach chodziło się z rozdartym dżinsami i bluzkami odkrywającymi brzuch...
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Wysłany: 2009-09-05, 23:15
Te spodnie od rozczochranego i do Mizantropa to porażka. Nie mogą być aż tak obcisłe ;x. Zresztą:
poem sometimes napisał/a:
Ten typ w krótkich spodenkach to jakaś porażka, bądźmy poważni
to też podzielam.
Sweterk i spodnie od Girtza są w porządku. I dziwie się, że nie może tego znaleźć, skoro nawet na targu teraz jest tego mnóstwo, znaczy było jak byłam ostatnim razem.
Pierwsza skórzana kurtka też mi się podoba. Druga nie.
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
Wysłany: 2009-09-06, 13:17
O ile garnitur ujdzie. Choć i tak wolę ciemne to okulary zupełnie odpadają w tym połączeniu.
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum