Zaczęłam kochać skórzane kurtki w wersji męskiej.
Ale niekoniecznie taki "rockowy" fason, raczej tradycyjne...
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
zakupiłem sobie ostatnio czarne jeansowe rurki nigdy wcześniej nie miałem takiego rodzaju spodni ale nawet wygodnie się w nich czuje tylko zastanawia mnie jedna sprawa co do takich rurek pasuje ? bo raczej szeroka bluza z kapturem nie bradzo xD jakieś sugestie?
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2009-11-08, 13:10
Girtz napisał/a:
tylko zastanawia mnie jedna sprawa co do takich rurek pasuje ? bo raczej szeroka bluza z kapturem nie bradzo xD jakieś sugestie?
koszule chyba najbradziej.
odważnie. W Poslce jeszcze rurki noszone przez panow jeszcze sie nie przyjeły, ale czemu nie? na zachodzie to norma i nie jest spostrzegane jako homoseksualna oznaka.
Girtz napisał/a:
A co myślicie o tym zestawie? chodzi mi bardziej o kurtkę i okulary
okulary są ok. kurtka średnia.
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Ja noszę do rurek na przykład również w miarę dopasowany sweter i koszule.
Ale do rurek pasują też luźne, wielkie swetry itp., w każdym razie prędzej do nich niż do workowatych spodni ;D
A jakie kolory? bo nie chce żeby mnie porównywali do emo xD
Lena napisał/a:
odważnie. W Poslce jeszcze rurki noszone przez panow jeszcze sie nie przyjeły, ale czemu nie? na zachodzie to norma i nie jest spostrzegane jako homoseksualna oznaka.
Masz tu namyśli te prawdziwe obciśnięte rurasy xD a ja mam troszkę luźniejsze
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2009-11-08, 13:54
Girtz napisał/a:
A jakie kolory? bo nie chce żeby mnie porównywali do emo xD
moim zdaniem białe lub kratka lub jakies mocniejsze kolory..
Girtz napisał/a:
Masz tu namyśli te prawdziwe obciśnięte rurasy xD a ja mam troszkę luźniejsze
nie obcisłe. po prostu rurki. w polsce nie jest to jeszcze rozpowszechnione. Na zachodzie to norma.
masz jakies zdjeicie tych rurek?
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum