Imię: Michael
Wysłany: 2010-03-15, 00:08
Ostatnio (w piątek) w bufecie poruszałem ten temat z dziewczynami z roku. A dokładniej, kiedy kobieta ma 'chcicę'. Nie pamiętałem jak mi kiedyś była o tym coś wspominała, pogubiłem się czy przed okresem czy po okresie. Dlatego pytałem dziewczyny, tak w ramach pogawędki między ćwiczeniami i jako temat przy śniadanku. Doszliśmy do wniosku, że właściwie przed okresem 'namacalnym', że tak to określę. Okres zaczyna się, kiedy mamy zmiany hormonalne, pęknięcie pęcherzyka graffa, ciałko żółte zamienia się w coś tam etc. - nigdy tego się nie nauczyłem ani w gim ani w lo ani na studiach, zawsze to pomijam ;p
Tak czy siak w tym czasie kobieta ma 'chcicę', wg moich dziewczyn z roku (części).
Co do kolegi to destrukcyjna ma rację:
destrukcyjna napisał/a:
no to faktycznie. powiedz jej kiedyś na żywo w cztery oczy, czy ma ochotę na "coś więcej", to zobaczysz, jak się speszy
To są takie zaczepki typu 'jak on zareaguje'. Nie przypuszczam, aby ona rzeczywiście chciała podnieść związek na wyższy level.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum