Czy to prawda, ze pare dni po rozpoczeciu okresu dziewczyny maja ochote na 'cos wiecej' ? :D Moja dziewczyna od 2 miesiecy pisze mi brzydkie rzeczy (czyt. CHODZ MNIE ***** ! ) w realu jeszcze o tym nie gadalismy... To dla mnie troche dziwna sytuacja, bo na co dzien jest grzeczna dziewczynka... :)
/Nie wiem dlaczego Slow kazał/kazała mi tutaj zalozyc topic :(
_________________ Uda się, ja Ci to mówię trzeba chcieć, nie można przecież wszystkiego naraz mieć!
/Nie wiem dlaczego Slow kazał/kazała mi tutaj zalozyc topic :(
Czyżby nieznajomość regulaminu ? Przypominam,że za to grozi otrzymanie warna
Cytat:
i) Tematy dotyczące spraw osobistych, prośby o pomoc, radę itd wolno umieszczać TYLKO w dziale "Wasze problemy". Z każdego innego, będą one USUWANE.
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Czy to prawda, ze pare dni po rozpoczeciu okresu dziewczyny maja ochote na 'cos wiecej' ?
Nie, chociaż różni ludzie się zdarzają. Mi w te dni zwykle nic sie nie chce i mam zły humor.
SalamonDance2 napisał/a:
Moja dziewczyna od 2 miesiecy pisze mi brzydkie rzeczy (czyt. CHODZ MNIE ***** ! )
Twoja dziewczyna jest jakaś dziwna XD Hormony jej buzuja XD
SalamonDance2 napisał/a:
w realu jeszcze o tym nie gadalismy... To dla mnie troche dziwna sytuacja, bo na co dzien jest grzeczna dziewczynka... :)
No tak, napisać jak najbardziej. Tylko brakuje odwagi jak trzeba porozmawiać.
SalamonDance2 napisał/a:
Slow kazał/kazała
Noo, nie żartuj.
_________________ If you have to go don't say goodbye
If you have to go don't you cry
If you have to go I will get by
Someday I'll follow you and see you on the other side...
Moja dziewczyna ma podwyższone libido w czasie okresu, także kolejny dowód na to, że to prawda A jak wena na sprośne smsy najdzie to ja wymiękam Tak więc dziewczyna daje Ci sygnały, że przyszedł czas na następny krok Do boju stary
_________________ Życia tryb sportowy preferuję, ale napić się z ziomeczkiem nie odmówię!
Tak, tylko sa 2 male problemy. Ja mam 16, ona 15. :) Poza granice seksu oralnego bym sie nie posunal... Poza tym jestesmy osobami o stalych uczuciach... Ona zazwyczaj przez pierwsze dni okresu jest bardzo zla, bez humoru (jak kazda dziewczyna, kobieta). Przez ten czas zazwyczaj sie klocimy, albo sa male spory... :P Ostatnio jest zle miedzy nami... Troche sie poklocilismy... A kiedy dostaje wiadomosc ze ona ma ochote na to i tamto... To mi troche nie pasuje, bo nie lubie takich zachowan 'hop siup'. Ale coz. Taki juz ten 'okres' bywa :P
Pytanie czy sms wciaz aktualny - zaje*ista opcja! :D
_________________ Uda się, ja Ci to mówię trzeba chcieć, nie można przecież wszystkiego naraz mieć!
Jeśli jesteś jej chłopakiem to chyba normalne że ma ochotę na sex nie?
Powinieneś się martwić gdyby nie chciała.. Jesteś w komfortowej sytuacji więc do dzieła, przecież daje Ci jasne znaki.. Chyba że czujesz że jest na to za wcześnie, to możesz delikatnie skierować rozmowę na ten temat i jej o tym powiedzieć, albo nadal olewać te sms'y..
Yyy.. facet z nią nie umie porozmawiać na ten temat żywo, a wy mu doradzacie, żeby się z nią przespał. Dojrzałe.
_________________ Każdej minuty, każdej godziny, każdego dnia żyję w przekonaniu, że w końcu minie.. miłość, nienawiść, życie.. tak, życie. Bo śmierć już nie boli.
Co racja to racja ;]
Gorzej by było jak by nie chciała? W sumie lepiej jak chce niż odwrotnie jednak wiesz gadać może wiele jak dojdzie co do czego...nic z tego a Ty sobie możesz tylko nadziejii na robić. Tak więc nie czekaj a pogadaj z nią o tym i o tamtym. Tylko się upewnisz co jest i jak jest
Co innego pisać, a co innego powiedzieć. Więc poruszenie tego tematu może dać mierny efekt, bo intuicja mi podpowiada, że szybko będzie chciała go zakończyć.
_________________ jak Cie odnaleźć, gdy nie wiem gdzie szukać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum