Imię: Mieczysława
Wysłany: 2010-01-01, 21:08
CheeryLipstick napisał/a:
A u mnie jak już jakaś rzecz jest firmowa to wygląda gorzej niż szmata do podłogi...
zapraszam do Siedlec
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Nie kupuję, bo jakoś nie dostrzegam tam czegokolwiek, co mogłoby mi się podobać. Same ściery.
Jedyny raz kiedy byłam zadowolona to wtedy, gdy udało mi się znaleźć marynarkę z Marks&Spencer. Jednak nie uważam zakupów w lumpeksach za coś kalającego. Jak ktoś lubi, czemu nie?
_________________ Mózg jest najbardziej przecenianym z ludzkich organów. - Woody Allen
Jestem wystarczająco dumna z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego
u mnie jest dużo tkich szmatowatych, gdzie metka h&m wygląda na luksusową, ale byłam strasznie raz podniecona gdy tam znalazłam spodnie Chanel, nacieszyłam się trzymaniem ich w ręku i odrzuciłam, bo cholernie elegamckie. ale jest też kilka takich, jak u Leny, że same metki, mam 3 minuty spacerem, więc na każdą dostawę zdążę. dużo new looka, primarku, top shopu (ubolewam że nie ma butów ;D), oasis i innych marek made in UK, więc zazwyczaj mam w czym wybierać.
Wysłany: 2010-01-02, 20:46
sheilven napisał/a:
(ubolewam że nie ma butów ;D)
oooooooooooooooooooooo! jakby byly to bym siedziala tam non stop i czekala na kazda dostawe żeby miec je wszystkie
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Wysłany: 2010-01-02, 21:01
Cytat:
jakby byly to bym siedziala tam non stop i czekala na kazda dostawe żeby miec je wszystkie
Nie bałabyś się grzybicy i innych chorób? Przecież o ile ubrania można wyprać milion razy, to z butami tak nie zrobisz.
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
ale mozna je potraktować denaturatem jak to robi moja babcia, a leki na grzybice zdaje się są tańsze niż buty z topshopu. pozatym. mam już buty z lumpa, jestem zdrowa i twarda i trudno jest mnie czymkolwiek obrzydzić. pozatym, warto nawet gdyby miały stać na półce.
Wysłany: 2010-01-03, 19:11
sheilven napisał/a:
mam już buty z lumpa, jestem zdrowa i twarda
ha tez mam! i to z nwe looka!
sheilven napisał/a:
pozatym, warto nawet gdyby miały stać na półce.
dokladnie. mam orgazm na sam widok wieksozsci butow z topshopu, zreszta w wieksozsci przypadkow lata by trwala moja nauka chodzenia w nich.
Kiedyś mieliśmy drużynę piłkarską, za gówniarza. Kupiliśmy sobie w lumpie koszulki z odzysku z jakiejś drużyny, dlatego że były jednolite i miały piłkarską numerację. Kilku kolegów potem dowiedziało się od dermatologa , że stali się ofiarą liszajca. Raczej sobie odpuściłem po tej sytuacji na długo.
_________________ You are not in the sudoers file. This incident will be reported.
A ja mam buty, jednak trochę muszę trochę dojechać, ale oczywiście robię to kiedy tylko mogę, bo to uwielbiam. ; )
W ogóle mam kilka takich moich punktów, jeden jest tak wielki, że przez cały dzień można by nie niego nie wyjść!
Jeśli chodzi o choroby to po ilości butów zakupionych w lumpie to powinnam już mieć nie wiadomo jaką grzybicę albo inne cholerstwo, a nie mam nic. Może to kwestia organizmu, ale wrażliwsi też mogą sobie z tym poradzić.
_________________ Pasjonujesz się modą, muzyką lub tematami psychospołecznymi? Zapraszam na MOJĄ STRONĘ INTERNETOWĄ
Imię: Jakub
Wysłany: 2010-01-04, 17:36
Zdarza się. Mam chyba 2 pary spodni czarnych bojówek i 2 podkoszulki czarne. (:P Oprócz tego drugie tyle tego samego nie z lumpexu, teraz to ja nie wiem nawet które to które)
Ale butów bym nie kupował tam, skórzaną kurtkę może bym kupił jakbym ładną znalazł. Ale na szczęście dostalem porządną :D
_________________ Nikt broni nie wymierzy i nie podniesie pałki
Po dzikich, wolnych wilkach zostały tylko sny
Nie krzykną już "obława", nie będzie żadnej walki
Bo nie ma więcej wilków, zostały tylko psy
jak jakiś towar jest to tłoczno i śmierdząco w nim ;D
u mnie jeszcze cholernie duszno i jest się narażonym na kontakt z towarzystwem przymieżalniowym tj. panie, które biorą w łapy tyle ile im sie tylko zmieści i fru, mierzą, mierzą, wymieniają się między sobą, bo są koleżankami dobrymi, dzwonią po ciotki, babki, dzieci i zanim takie ubranie wróci na wieszak to mija dobra godzina. dlatego trzeba na sam start i trzeba być wytrwałym grzebaczo-wieszakowcem.:D
Wysłany: 2010-01-04, 17:59
sheilven napisał/a:
u mnie jeszcze cholernie duszno i jest się narażonym na kontakt z towarzystwem przymieżalniowym tj. panie, które biorą w łapy tyle ile im sie tylko zmieści i fru, mierzą, mierzą, wymieniają się między sobą, bo są koleżankami dobrymi, dzwonią po ciotki, babki, dzieci i zanim takie ubranie wróci na wieszak to mija dobra godzina. dlatego trzeba na sam start i trzeba być wytrwałym grzebaczo-wieszakowcem.:D
duszno jest i umnie + dodatkowa atrakcja : walczace miedzy soba kobiety o bluzke, sweterek itp, czasem nawet dochodzi do rekoczynow:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum