U siebie w rodzinnym miescie. Taka mala miescina niedaleko olsztyna.
Ah,myślałam,że gdzień w Gdańsku dorwałaś coś wartego uwagi
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Nie odwiedzam lumpeksów, bo żadnego w mojej okolicy nie mam. Najbliższe ciekawe w Krakowie, gdzie jak na razie rzadko bywam, co się zmieni. Ale nic do lumpeksów nie mam, wręcz przeciwnie.
_________________ 'kontrasty są potrzebne, by czuć smak życia'
czy sa gdzies w woj.swietokrzystkim takie lumpeksty z ubraniami np w new looka? tak najlepiej kolo staszowa, tarnobrzegu ? jesli cos o tym wiecie to piszcie:D
jedyne miejsce, gdzie można dostać ekstrawaganckie ciuchy za grosze. wystarczy dłużej poszukać i można znaleźć coś godnego uwagi
aczkolwiek rzadko, bo czas na to nie pozwala.
Co do używanych ciuchów to czasami zamieniamy się z kolegami czy sprzedajemy swoje ciuchy. Np. nowa bluza kosztuje 250zł a kolega sprzeda mi ją za 100zł a bluza w bdb stanie i wgl :)
_________________ "Nie zabronię Ci marzyć, bo ja tu tylko sprzątam..."
w mojej mieścinie są 'normalne' sklepy i ciucholandy. muszę pokonać kilkanaście kilometrów, żeby zakupić coś oryginalnego i nie chodzi tu o metkę, tylko żeby jakoś to wyglądało, bo w tych 'normalnych' nie znajdziesz bluzki bez cekinów. ; d
tak więc jeśli nie mam możliwości wyjazdu, idę do ciucholandu, bo tylko tam mogę znaleźć coś sensownego, po niskiej cenie. idąc pierwszego dnia po wymianie towaru można znaleźć duużo nowych ubrań.
w second-handach można znaleźć na prawdę odjazdowe ciuchy, marki H&M, Zara, Top Shop, trzeba wiedzieć tylko na których sklepach zatrzymać wzrok. ostatnio trafiłam nawet na spódnicę projektu Dorothy Perkins w rozsądnej cenie. właściwie nie mam nic przeciwko ciuchom z drugiej ręki, przecież wszystko jest dla ludzi, prawda?
Mam koleżanki, które ubierają się w second-handach. Za markowe ciuchy płacą grosze, ale wiedzą gdzie i kiedy iść, jak szukać. Nie raz namawiały mnie na wspólny wypad na zakupy, ale ja jakoś nie mogę się przekonać do kupienia czegoś używanego.
Wysłany: 2010-03-08, 16:35
Cytat:
i mnie i mnie!
ja zasuwam we wtorek!
Kokuś są w stolicy ajkiess ciekawe ciuchlandy?
i gdzie one są?
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum