_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Imię: Michał
Wysłany: 2008-12-27, 23:58
Maybach napisał/a:
Eliara..ale przecież poznasz ją teraz, jako moda, jak będzie coś knociła to zwrócisz jej uwagę
Dokładnie... każdy z nas jest człowiekiem i każdy z nas popełnia jakieś błędy. Mam nadzieję, że nie będzie ich zbyt wiele zarówno z naszej jak i z Waszej strony.
Wiecie co mi przyszło właśnie na myśl? niech Jimmy FoX, PeterxpEliara założą KKJZRMZH (korpus, który jest za rekrutacją modów z historią)
_________________ żeby pójść do łóżka z dziewczyną to wystarczy, że pobzdryngolę coś na gitarze i powiem, że rocka słucham.
http://na-kacu.blogspot.com/
A ja będę bronił slow po dzisiejszym incydencie :). Naprawdę, nie spodziewałem się takiej reakcji i pomocy po żadnym modzie :). Brawo slow, jest mi miło, że możemy na siebie liczyć, gdy sytuacja tego wymaga :).
Wysłany: 2008-12-28, 23:28
Straho, weź sie chłopie opanuj.
CirrS napisał/a:
A ja będę bronił slow
ale przed czym masz ją bronić?:) ktoś chce ją wyrzucić albo coś?
Dobrze, że sprawdza sie jako mod. Mi chodziło tylko o sam fakt dania tej rangi komuś nowemu. Do samej osoby nic nie mam.
Moim zdaniem, jednak, delikatne podteksty pod jej osobę są widoczne. Nie bójcie się, to, że administracja wybierała "za plecami", nie było złym wyjściem, bo zostaliśmy dobrze poinformowani jak przebiegały wybory. Tu nie miałem nic do gadki, ani ja, ani ogólnie żaden user... Czysta robota "żółtych". Zawsze można napisać do nich i się wyżalić, by następnym razem dostał moda ktoś doświadczony. Z tego co mi wiadomo, PIERWSZYMI kandydatami byli właśnie jedni z najdłużej tu będących tu userów.
Dziękuje CirrS i mogę napisać to samo :) , chyba te kilka słów wystarczy ,nie chciałabym się za bardzo rozpisywać w tym temacie :)
I nie miałam okazji też publicznie podziękować administratorom ( przepraszam ,że po takim czasie ) więc dziękuje , zostałam zaskoczona ,ale mile tym wyróżnieniem i mam nadzieję ,że się sprawdzę :).
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Ja również gratuluje moderatorom, trochę mnie nie było więc to takie zaskoczenie. Na pewno się sprawdzą, do Slow się jeszcze nie doczytałam. Ale pewnie to świetny wybór, nie ma co dyskutować.
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Wysłany: 2009-01-18, 20:08
Chcielibyśmy Was poinformować, że dziś do grupy moderatorów dołączyła Eliara. Tak więc jak na razie mamy 4 moderatorów - myślę, że na jakiś czas to wystarczy.
— Bob Dylan
— Olga Tokarczuk
Wysłany: 2009-03-02, 17:13
Dziś do "zarządu" tego forum dołączył nowy moderator - stubarwny. Postanowiliśmy zwiększyć liczbę moderatorów, dlatego że na forum ostatnio nie za dobrze się dzieje.
Serdecznie gratuluję i życzę powodzenia w imieniu administracji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum