Jak może niektórzy zauważyli na forum nastąpiła mała zmiana wśród administracji ...
No ale po kolei.
Kasi i Marcie, chcieliśmy podziękować za dotychczasowe pełnienie funkcji moderatorek na forum, za czas włożony w „pilnowanie” czasem naprawdę trudnych userów, za cierpliwość i za serce włożone w każdą wypowiedz.
Niestety bycie moderatorem to nie tylko odwiedzanie go raz na jakiś czas ... potrzebni są moderatorzy, którzy poświęcą się swojej roli i nie zapomną o forum.
Jeszcze raz dziękujemy za dotychczasową pracę, w podziękowaniu dziewczyny zostają wyróżnione ranga VIPa na forum.
Mamy nadzieję, że nie będzie to koniec ich przygody z forum.
Teraz chcemy powitać nowego moderatora - Cirrsa.'
Na chwilę obecną z Michałem dostaliśmy odpowiedź od niego.
Drugiego moderatora przedstawimy Wam w przeciągu najbliższych godzin/dni.
Witamy w gronie administracji, i życzymy miłego dalszego pobytu na forum.
Administratorzy forum.
Michał & Bartek.
_________________ ...znajdujesz to, czego szukasz, umyka ci to, co zaniedbujesz.
_________________ Każdej minuty, każdej godziny, każdego dnia żyję w przekonaniu, że w końcu minie.. miłość, nienawiść, życie.. tak, życie. Bo śmierć już nie boli.
Drugim moderatorem .. a w sumie moderatorką zostaje slow.
Gratulujemy.
I jeszcze odpowiem na to z SB, o wyborach.
Z Michałem doszliśmy do wniosku, że lepszym rozwiązaniem jest jeżeli sami wybierzemy moderatorów.
1. Po ostatnich wyborach "demokratycznych" były małe spory ... więc teraz tego chcieliśmy uniknąć.
2. Wydaje mi się, że wybór jest jak najbardziej trafny bo znaleźliśmy takie osoby, jakie szukaliśmy
Pozdrawiam Vialink.
_________________ ...znajdujesz to, czego szukasz, umyka ci to, co zaniedbujesz.
Imię: Tomasz
Wysłany: 2008-12-27, 18:17
Gratulajce CirrS.
Mam pytanie: Czy panowie w żółci wiedzą, dlaczego moderatorki nie odwiedzały forum?
Drugie pytanie: Kiedy były te "demokratyczne" wybory??? I na kogo? Chyba na forum dla administracji...
_________________ Życie to pożądanie. Cała reszta to tylko szczegół.
Kiedy były te "demokratyczne" wybory??? I na kogo? Chyba na forum dla administracji...
Tu masz odpowiedź
vialink napisał/a:
Z Michałem doszliśmy do wniosku, że lepszym rozwiązaniem jest jeżeli sami wybierzemy moderatorów.
1. Po ostatnich wyborach "demokratycznych" były małe spory ... więc teraz tego chcieliśmy uniknąć.
_________________ żeby pójść do łóżka z dziewczyną to wystarczy, że pobzdryngolę coś na gitarze i powiem, że rocka słucham.
http://na-kacu.blogspot.com/
Imię: Tomasz
Wysłany: 2008-12-27, 18:36
Chodzi mi o to, że wywaliliście dziewczyny bez pytania o powód nieobecności. Wiem tylko, że blondix22 miała dużo pracy w domu, święta były, a jej rodzice chorzy. Nic, tylko siedzieć cały dzień na forum! O Kasi nie wiem nic, Ty pewnie też nie. 'Nie wchodzą, to niech wypierdalają', nie? Tak można najłatwiej załatwić sprawę. Slow budzi we mnie zastrzeżenia, bo nie jest starą użytkowiniczką (jest dużo takich użytkowników, których nie doceniasz) i nie znam jej doświadczenia.
_________________ Życie to pożądanie. Cała reszta to tylko szczegół.
Chodzi mi o to, że wywaliliście dziewczyny bez pytania o powód nieobecności.
A Tu się mylisz ...
I nie chodzi o nieobecności w ciągu ostatnich dni czy tygodnia.
Może powiesz, że panie cały czas były zaangażowane w forum.
Nie raz prosiliśmy je z Michałem o częstsze bywanie na forum, i jakoś wypełnianie tej funkcji moderatorek. I na prawdę nie raz odpuszczaliśmy, gdy mówiono nam o chorobie itd.
Ale nie Tomku, po co się tym interesować, lepiej od razu zacząć napier**** jacy to administratorzy są źli itd ...
Nikt tu nikomu nie powiedział "wypierdalaj". Wysłaliśmy kulturalne podziękowania za włożone w forum wysiłki itd ... grzecznie wytłumaczyliśmy powody zmiany moderatorów ...
Uważasz, że tak najłatwiej? Znowu się mylisz ... uważasz, że bardzo miło by było z Michałem zdjąć moderatora Kasi, z którą się mijam na korytarzu?
Pisałbym dalej ... ale w ten nie w ten sposób. Jeżeli nie potrafisz się kulturalnie wypowiadać ... to ja kończę temat.
Więc dla Ciebie ... "tak zdecydowaliśmy i koniec" ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum