Eee... Chcesz powiedzieć, że się liżą na lekcjach? Eee... I nikt na to nie reaguje? Nawet nie wspominam o naucycielach, którzy powinni ich wypierdzielić z sali, ale że Wy to przyjmujecie bez bulwersu?
Nauczyciele udają, że nie widzą, ale nie wiem w jakim celu, bo na ich miejscu już dawno bym zareagowała.
Niewielka_ napisał/a:
ale że Wy to przyjmujecie bez bulwersu?
Powiedziałam im już parę razy wprost i nie tylko ja, ale bez skutku. Pozostaje mieć nadzieję, że im przejdzie, jak trochę dojrzeją do swojej miłosci, bo są 'świeżą' parą.
_________________ Nie ma prawa pośród wszystkich praw, które by kazało wątpić, że jeśli całe życie siałeś strach, zbierzesz coś innego ponad gniew.
Wysłany: 2010-01-08, 21:48
Niewielka_ napisał/a:
Chcesz powiedzieć, że się liżą na lekcjach?
Całują jak już. O.
Nie lubię. Myślę, że to powinno pozostać między zakochaną parą;)
Zawsze tak miałem, co innego trzymanie za rękę albo buziak, ale pocałunki powinny odbywać się w intymnym miejscu;p Po co afiszować się tak miłością? zachowajmy ją dla siebie, wtedy będzie jeszcze piękniejsza bo tylko nasza.
_________________ Wczoraj jest historią, jutro jest tajemnicą, dziś jest darem...
S;*
Strasznie nie lubię okazywać swoich uczuć publicznie. I nie lubię patrzeć, jak siedzę ze znajomą parą, a oni zaczynają się całować. Trzeba umieć zachować jakiś umiar, kulturę i wyczucie dobrego smaku. Sama jestem skłonna jedynie do trzymania się za rękę i delikatnego przytulenia. Namiętne pocałunki stanowczo zostawiam w domu.;-)
_________________ Les temps sont durs pour les reveurs.
nie przeszkadza mi to strasznie, o ile nie jest to wielkie obmacywanie i bóg wie co jeszcze. ale przytulanie, buziaki czy trzymanie sie za rece? to słodkie moim zdaniem (;
_________________ obudzimy się wtuleni w południe lata, na końcu świata, na wielkiej łące (;
Strasznie nie lubię okazywać swoich uczuć publicznie. I nie lubię patrzeć, jak siedzę ze znajomą parą, a oni zaczynają się całować. Trzeba umieć zachować jakiś umiar, kulturę i wyczucie dobrego smaku. Sama jestem skłonna jedynie do trzymania się za rękę i delikatnego przytulenia. Namiętne pocałunki stanowczo zostawiam w domu.;-)
Codziennie rano jak przychodzę do szkoły oparci o moją szafkę całuje się jakaś para. Także śniadanie jem dopiero po trzeciej lekcji.
_________________ I don’t care what you think,
As long as it’s about me
The best of us can find happiness
In misery
Jak dla mnie znośne jest trzymanie się za ręce, jakiś mały buziak lub coś podobnego, ale takie perfidne całowanie się na korytarzu, trzymanie rąk na pośladkach partnera czy inne podobne zachowania chyba nawet urągają człowiekowi. Tak chyba robią tylko niedowartościowani ludzie, którzy nie mają czym innym zaimponować. Jaki sens w tym jest? Ja nie widzę żadnego.
jak widzę pary namiętnie się całujące czy obściskujące się po dupskach na ulicy, to aż mnie skręca w środku. Dlaczego? Uważam, że pocałunki są bardzo intymną sprawą każdej pary. A to co intymne powinno być dla tych dwojga piękną chwilą, zdarzeniem itp., a nie pokazywaniem na ulicy. A takich przypadkach to zwykłe lizanie a nie pocałunek miłości.
_________________ "Każdy z nas ma dwie rzeczy do wyboru: jesteśmy albo pełni miłości... albo pełni lęku" Albert Einstein
Nie mam nic przeciwko jezeli taka para nie przesadza. Jakies pocalunki ok, ale kiedy widze ze para za przeproszeniem sie maca na ulicy to mnie to obrzydza.
_________________ "Mówicie rap jest zły,
To jaki jest terroryzm?
Niby o tym się nie mówi, wiem.
Ważniejsza pensja, wyścig do szczęścia,
By mieszkać jak pan, jeść jak pan,
Chodzić jak pan, jak pan mieć szpan."
"Jedna dobra rada, nigdy nie przejmuj się tym co ktoś o Tobie gada"
Sama nie miałabym nic przeciwko gdyby nagle na przykład na ulicy chłopak mnie pocałował, przytulił. Więc taki widok mi nie przeszkadza. Ale są granice, mówiąc pocałunek nie mam na myśli półgodzinnego lizania, a przytulenie to co innego niż obściskiwanie.
_________________ Pielęgnuj swoje marzenia.
Trzymaj się swoich ideałów.
Maszeruj śmiało według muzyki, którą tylko ty słyszysz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum