_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Jeżeli chodzi o ostentacyjne i namiętne okazywanie miłość to jednak jestem przeciw.
Ale jeżeli chodzi o trzymanie sie za reke, o buziaka w usta czy w policzek to co w tym złego?
_________________ Bazgram na czystej BIAŁEJ kartce, nie chce wprowadzać poprawek.
Jeśli mowa o całowaniu, chodzeniu za rekę przytulaniu, to nie mam nic do tego. Ale jeśli ktoś się obmacuje na oczach wszystkich to już jest coś nie tak
_________________ ` jedziemy żółtą ciężarówką... jest droga i same możliwości `
Wysłany: 2009-04-30, 16:22
Iskra napisał/a:
Jeżeli chodzi o ostentacyjne i namiętne okazywanie miłość to jednak jestem przeciw.
Ale jeżeli chodzi o trzymanie sie za reke, o buziaka w usta czy w policzek to co w tym złego?
Mam podobne zdanie.
Nie piętnuję ludzi, którzy tak się zachowują, ale trochę razi mnie to. Uważam, że pewne gesty, słowa należy zachować dla jednej osoby, na wyłączność, a nie dla widoku publicznego
_________________ „Jeśli żyjąc lub ginąc zdołam Cię ocalić - zrobię to.” (Aragorn, 'Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia')
Dla mnie dziwnym jest namiętne całowanie czy obściskiwanie się w miejscach publicznych. Nie każdy przechodzień czuje się z tym komfortowo i często jest skrępowany. Uczucia są Nasze, a cały świat nie musi o nich wiedzieć.
_________________ Seksualny klucz do moich emocji...
Popatrz na mnie jeszcze raz, w Twoich oczach widzę blask...
Jeśli chodzi o mnie... Cóż, nie jestem wielkim fanem czegoś takiego, żeby się "miziać" na każdym kroku. Zrozumiałbym łapkę w łapkę, ale dajcie spokój, jak w parku o mało co się nie duszą nawzajem.
Ja raz w parku widziałam pare ( jakieś 15 latki może ) .. ona leżała a on miał głowe w jej nogach ( mimo że miała spodnie przyciągało to uwagę ) ... Takiego zachowanie nie pochwalam. Ale jak chłopak obejmuje dziewczynę , czy da jej buzi to ok
_________________ ` jedziemy żółtą ciężarówką... jest droga i same możliwości `
bez urazy ale nie chcę mówic co ty robiłas tutaj z cirssem.
CirrS nie wkładał mi głowy między nogi.
A poza tym... wolność słowa proszę Pani
Co robiłam to robiłam... nie przejmuj nic... będzie tak samo ;* Jeszcze się oczytasz dużo
_________________ Seksualny klucz do moich emocji...
Popatrz na mnie jeszcze raz, w Twoich oczach widzę blask...
jakby nie było i to i to jest wyrażaniem uczuc publicznie i jakby nie było i to zachowanie i to jest żałosne z tym że wy jeszcze offtopujecie najlepszym przykładem teog jest chociażby powyższa wypowiedź:
Cytat:
I raczej nie pisałem jak nie robimy nie wiadomo czego, ajj?
i odpowiedź:
Cytat:
CirrS napisał/a:
ale my byliśmy grzeczni.
Tylko na forum )
jak i wiele innych starych postów które nic więcej nie mówiły tylko: kocham cię mateuszku, twój słodki głosiczek mnie podnieca itp.
Cytat:
A poza tym... wolność słowa proszę Pani
no tylko nie pisz że wkładanie głowy między nogi jest bardziej żałosne od tego co wy odstawiacie bo twoja hipokryzja wychodzi na wierzch dziubku.
_________________ Zacznę od tego, czego nie ma. Nie ma wspólnego dyskursu.
Potem pomyślałem 'pier****!" i przeleżałem cały miesiąc...ćpałem, oglądałem telewizję, lizałem rany. Było fajnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum