Hej dziewczyny, mam do was pytanie, a więc jak okazujecie miłość do kogoś kto się wam podoba, znaczy jak reagujecie, gdy wasza sympatia jest w pobliżu was, po jakich sygnałach powinienem rozpoznać, że podobam się danej dziewczynie...:)
Wysłany: 2009-09-18, 17:58
Ja np. jestem taka dziwna, że nie pokazuje tego po sobie, albo tego kogoś unikam. Więc wszystko zalezy od konkretnej dziewczyny.
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
Z natury osobą wylewną nie jestem - więc odpowiedź prosta - iż udaję obojętną. Nie lubię kiedy facet widzi, że może mi na nim zależeć.
A więc gram taką zimną rybę, którą poniekąd jestem.
Jeśli chodzi o ogół, to zauważyłam, że dziewczyny długo gapią się na swego "wybranka"/ a mało które decydują się na większy krok.
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Uśmiecham się, zerkam.
Albo zachowuje sie dziwnie głośno gdy ten ktoś jest w poblizu.
Albo zachowuję się jak zwykle.
Albo unikam tej osoby, gdyż jestem w skrajnych sytuacjach w stanie przedzawałowym na jej widok.
_________________ Pielęgnuj swoje marzenia.
Trzymaj się swoich ideałów.
Maszeruj śmiało według muzyki, którą tylko ty słyszysz.
Hmm , zalezy jak kto jest. Jedna jest otwarta i od razu bierze się za chłopaka i pokazuje co do niego czuje a druga będzie unikać i nieśmiale zerkać ;d
_________________ ` jedziemy żółtą ciężarówką... jest droga i same możliwości `
aha...czyli zależy to głównie od osobowości, charakteru danej osoby :) , bo właśnie Ta dziewczyna i ja, która mi się podoba (ja Jej chyba też) to czasem patrzymy sobie prosto w oczy tak z 3 sek., czasem tylko taki błysk w oczka :), a jeszcze innym razem to w ogóle unikamy swojego spojrzenia...
Lubię jak chłopak się na mnie patrzy. Okazuje zainteresowanie mną, a nie jest bierny.
Pewnie tu akurat nie będę wyjątkiem/
Także działaj/.fullmoon,
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Jeżeli jakiś nieznajomy zagada znaczy że jest okej
jeżeli przeleci cię wzrokiem uśmiechająć się to jest jeszcze lepiej
jeżeli będzie robił minę typu psss to jest do bani
jeżeli jesteś na tyle odważny żeby zrobić pierwszy krok i zagadać..
to nie czekaj dłużej tylko zrób to.
_________________ .na co komu dziś wczorajsza miłość? </3
.na co komu dziś wczorajszy sen?
.po co dalej pić to samo piwo, kiedy czujesz że uleciał gaz?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum