Można trochę pokazać zeby dana osoba widziala ze Ci zalezy..Ale nie bez przesady bo mozna zniszczyc wszystko...na serio wszystko.
Głównie boli syndrom wywoływania zazdości, kiedy to druga osoba robi To w celu sprawdzenia reakcji...
Odradzam każdej lub nawet każdemu takie sposoby.
Sama miałam podobną sytuację, gdy to chłopak, któremu jak się okazało podobam się. W odpowiedzi na moją hmm obojętność (lub to, że sama nie wyskakiwałam z propozycjami) zaczął przede mną flirtować z innymi dziewczynami...
Cóż. Do tej pory mnie tym uraził.
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Ja nie potrafię ukrywać to, co siedzi we mnie w środku, więc ją okazuję.
Moim zdaniem masz rację, ale wiesz gadać każdy może, ja osobiści nie potrafię ukrywać zazdrości, jestem zazdrosna nawet o kolegow, ktorych dopiero poznałam
Bo czułabym się źle jeżeli mój partner w ogóle nie byłby o mnie zazdrosny. Oczywiście wszystko z umiarem. Co za dużo to nie zdrowo :)
no ja właśnie mam taki nazwijmy to "problem"... wiem, ze mu na mnie zależy, ale tak jakby czasami brakuje mi takiego czegoś...nie wiem czy ktoś rozumie co mam na mysli? po prostu chcialabym, żeby czasem okazal troche takiej zazdrości
onaaa ja też miałam taki problem. Rozstaliśmy się po niezbyt długim czasie bycia ze sobą.
Zazdrość dodaje pikanterii w związku, ale oczywiście wszystko w granicach rozsądku.
Cytat:
ja osobiści nie potrafię ukrywać zazdrości, jestem zazdrosna nawet o kolegow, ktorych dopiero poznałam
lepiej zacznij ją ukrywać bo wszyscy od ciebie pouciekają..
_________________ "Byłem rad, że mogę udzielić prawidłowej odpowiedzi, co też uczyniłem. Powiedziałem, że nie wiem."
wiesz...nie wiem czy dobrze zrobilam, ale delikatnie dałam mu to do zrozumienia, że czegoś takiego mi brak troche... ale poza tym to jest okej miedzy nami :) więc to to już tylko takie malutkie rzeczy hehe, co jednak nie zmienia faktu, że miło by było jakby byly obecne w związku hehe :P no, a że z umiarem to wiadomo :)
Imię: Weronika
Wysłany: 2009-10-31, 19:38
Myślę podobnie jak bezsenna, , bo zawsze odrobina zazdrości nie zaszkodzi hehe :P jeśli jest ona słodko okazywana to czemu nie hehe ;D gorzej jak ktoś robi bezsensowne sceny zazdrości, które świadczą tylko o tym że ktoś ma problem z własnym temperamentem i emocjami :)
Okazywanie zazdrości niekiedy jest przesadne, ale to pokazuje jak bardzo zależy nam na 2 osobie. Ja osobiście jestem aż przesadnie zazdrosna, ale co poradzić . . . Już tak po prostu mam.
_________________ ' Chodź pokaże Ci świat w moich barwach.' ; ***
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum