Imię: Mieczysława
Wysłany: 2008-06-29, 12:00
mam duze, czarne, okragłe.
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
_________________ Niech nikt nie mówi jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze!
Nigdy nie dyskutuj z idiotami, bo ściągną Cię do swojego poziomu i pobiją doświadczeniem.
Wiesz lusia ... nie tyle przeszkadza, co niewygodnie czyta się dłuższą wypowiedz napisaną pogrubioną czcionką ... To ze strony lockiego nie był nakaz, tylko prośba, bo oczywiście nie ma w regulaminie zakazu pisania w ten sposób
_________________ ...znajdujesz to, czego szukasz, umyka ci to, co zaniedbujesz.
lusia napisał/a:
A co ci przeszkadza w pogrubionej czcionce?
Wiesz lusia ... nie tyle przeszkadza, co niewygodnie czyta się dłuższą wypowiedz napisaną pogrubioną czcionką ... To ze strony lockiego nie był nakaz, tylko prośba, bo oczywiście nie ma w regulaminie zakazu pisania w ten sposób
Widocznie Doro lubi się wyróżniać:) Mi pogrubienie nie przeszkadzało, ale rozumiem, że mogło denerwować naszych kochanych administratorów.
Co do okularów to jak na razie nie noszę żadnych. Ale szukam wytrwale swojego przeciwsłonecznego ideału Tak naprawdę dobranie dobrych okularów nie jest wcale takie proste, szczególnie jeśli ma się taką niewymiarowa głowę jak ja
_________________ Niech nikt nie mówi jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze!
Nigdy nie dyskutuj z idiotami, bo ściągną Cię do swojego poziomu i pobiją doświadczeniem.
Ja okularow przeciwslonecznych nie znosze, a zwlaszcza ludzi, ktorzy noszac jakies "mega-hiper-odjechane" mysla, ze beda fajni... Fajni tak, przez chwile, dopoki kogos na ich widok smiechem nie targnie, smutna prawda :).
ja mam takie w czarnej plastikowej oprawce o ciemnych czarno czerwonych szkłach. Duże takie noszę na słońce. są one z filtrem. a one są też dobre jak na wiosnę wszystko pyli a ja łzawię, założę gdy słońce świeci i nie widać czerwonych oczu:)
_________________ "Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała."
P.Coelho
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum