uszczesliwic go i zostawci zeby mógł wrócic do tamtej?
Posłuchaj, jest z Tobą więc nie możesz myśleć, że wróci do swojej byłej. Mężczyźni (bynajmniej tych których znam i którzy zachowują się jak prawdziwi mężczyźni) jak zakończą związek próbują zapomnieć ze wszystkich sił, tylko tutaj musisz mu bardzo pomóc.. Musisz pokazać, że jesteś więcej warta od tej z którą już nie jest. Jest to trudne, ale zadbaj o to by On czuł się bezpieczny z Tobą i, że Ty nie zranisz Go tak jak Jego była..
W przypadku mężczyzn jest tak. Że jak się kogoś nie ma... To się bardzo stara o niego... I tak jest zawsze prawie... A jak się już ma to jest inaczej... I znajduje się nowy cel... Nie zawsze... Ale tak jest że nie docenia się szczęścia które się ma... Wiem po sobie... Już to przeszedłem i nie chcę do tego wracać. Jestem szczęśliwy z obecną partnerką.
Jeśli znasz go 2 miesiące, a Twoimi jedynymi wątpliwościami co do tego, czy jest tym jedynym jest to, że nie dał Ci kwiatka, czy nie mówi do Ciebie "kochanie" to powinnaś się cieszyć, bo wszystko jest raczej na dobrej drodze... Myślę, że jesteś po 1. trochę przewrażliwiona, a po 2. Trochę przewrażliwiona. ; P Jeśli odpuścisz, to będzie Ci brakowało tego, co masz teraz... Rozbestwiłaś się może, że czepiasz się takich szczegółów...? ; D
ja jestem z facetem który od kilku lat dał mi raz kwiatka......nigdzie nie wychodzimy, no poza tym ze bylismy 2-3 razy w kinie, nie bylismy ani razu na wakacjach, na spacerze tez nie byliśmy ani razu, i tylko wciąz gra do nocy i o tym mysli. Zawsze mnie wytuli, wycałuje, pieszczotliwie do mnie mówi..ale nic poza tym. Sądzi że o mnie dba, a na nic nie ma czasu, tylko spotkanie w domu, a później on gra. Ahh no i złapałam go pare razy na kłamstwach. mówie mu że chciałabym dostać kwiatka chociaz raz na jakis czas, ale on nic sobie z tego nie robi:( Ja go kocham...ale i po mału znienawidzam....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum