Z jednej strony ta znajomość może się dla Ciebie źle skończyć skoro prawdopodobnie gra na uczuciach innych. Ale z drugiej nie wiadomo czy Ciebie też tak potraktuje i jeżeli nie spróbujesz to się nigdy nie dowiesz. Bo może właśnie z Tobą chce być. Musisz się tylko zastanowić czy warto ryzykować. Decyzja należy do Ciebie. My co najwyżej możemy trzymać kciuki ;P
_________________ If you have to go don't say goodbye
If you have to go don't you cry
If you have to go I will get by
Someday I'll follow you and see you on the other side...
No ja dochodziłem już do różnych wniosków mniej więcej podobnych do waszych, czyli bardzo różnych. Ale tak jak napisałem, to on chciał bardzo z Nią być, z tego co się dowiedziałem chodziła za nią bardzo długo, aż w końcu uległa mu. A jesli chodzi o to, że ona może się mną bawić, to moja odpowiedź brzmi: Nie. Dlatego że imiem racjonalnie oceić sytuacjię w jakiej sie znajduję. I to nie jest tak, że ona jest z nim, a jak tylko kiwnie paluszki to lece do niej. A pozatym ona w prost mi powiedziała jak go traktuje.
Imię: Daria
Wysłany: 2010-03-14, 13:23
Ludzie niby się zmieniają i jest szansa, że dziewczyna Tobie nie robiłaby tego samego, ale mimo wszystko, ja bym nie ryzykowała. Na świecie jest dużo dziewczyn...
_________________ 28.05.1992r. - 21.02.2008r. [*]
09.12.1978r. - 12.02.2010r. [*]
Zawsze w moim sercu...
bez sensu, ta dziewczyna jest z chłopakiem niby z którego się śmieje i robi sobie jaja
ale dziecinada...
ekhm słuchaj na twoim miejscu powiedziałabym jej to, że ona ci sie podoba, że chciałbyś z nią sprobowac, no ale skoro ona ma chłopaka, bawi się jego uczuciami, to nie wiesz czy to ma sens it itp etc. ściemy trochę, niech laska nie myśli że na nią Bóg wie jak lecisz, bo się poczuje za pewnie i tyle, z Ciebie też zrobi taką zabawke.
_________________ "Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż doskonałą kopią kogoś innego."
Jeśli umiesz szczerze powiedzieć sam przed sobą: Tak, marzeniem mojego życia jest być z dziewczyną traktującą chłopaka jak zabawkę i pchającą się w związek tylko dla korzyści, to oczywiście droga wolna - nie przegap takiej szansy.
_________________ nie daj zapomnieć
chleba i wody
zapachu i smaku
nie daj zapomnieć
piękna i prawdy
leżących na progu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum