Młoda jest, a pośpiech wcale nie jest dobry doradcą. Ile to trwa między Wami?
Około półtora miesiąca :) No ja wlasnie nie chcialem sie spieszyc i zero tematu o jakich kolwiek związkach bylo a tu nagle cos takiego :P z takim tekstem mi wyjezdza :D
Imię: Matt
Wysłany: 2010-03-11, 17:13
Nieznajomy_ napisał/a:
cos takiego :P z takim tekstem mi wyjezdza :D
Młoda jest, moim zdaniem trochę wyolbrzymia. Pogadaj z nią, że związek nie musi mieć odbicia na razie w rzeczywistości, ale chyba spotykać się można, o ile o to Ci chodzi.
_________________ Kobieta, która nie jęczy w nocy, warczy w dzień.
Prócz kobiecego ciała i seksu nie umiem sobie nic wyobrazić oprócz muzyki.
A co w tym dziwnego że niby nie chce mieć chłopaka póki co, może nie czuje się gotowa, co nie znaczy oczywiście że nie mozna się spotkac czasem, przyjaźnić potem to samo może się przerodzić w coś więcej...
_________________ Twój uśmiech...to już nie wróci...
Nieznajomy_, dla dziewczyny się to wszystko za szybko dzieje, i nie umie sobie z tym poradzić. Musi przemyśleć to i owo. Daj jej czas, nie poganiaj, nie naciskaj. Poza tym nie buduj związku na 1,5 miesięcznym pisaniu,dwóch spotkaniach i 2-godzinnym całowaniu, bo kiepsko na tym wyjdziesz. To nie priorytetowe wartości przy tworzeniu twrałego związku.
_________________ jak Cie odnaleźć, gdy nie wiem gdzie szukać
Nieznajomy_, dla dziewczyny się to wszystko za szybko dzieje, i nie umie sobie z tym poradzić. Musi przemyśleć to i owo. Daj jej czas, nie poganiaj, nie naciskaj. Poza tym nie buduj związku na 1,5 miesięcznym pisaniu,dwóch spotkaniach i 2-godzinnym całowaniu, bo kiepsko na tym wyjdziesz. To nie priorytetowe wartości przy tworzeniu twrałego związku.
Wiesz co nie chodzi mi do końca że ja chce juz z nią być ... bo sam uwazam ze to jeszcze za wczesnie :) tylko poprostu nie wiem jak mam rozumiec to co mi powiedziała, czy oznacza to że "w ogóle nic z tego nie bedzie" czy że "potrzebuje czasu i nie jest jeszcze gotowa" i czy to nornalne ze zmienila do mnie stosunek, juz nie piszemy tak milo jak do tej pory i dużo rzadziej. Czy moze to byc spowodowane tym ze ona chce wszystko przemyslec i dlatego mnie tak "inaczej" traktuje?
Hm... w takim razie są dwie opcje:
a) daje Ci do zrozumienia, że nic z tego nie będzie i ciao bambina;
b) chce sobie to wszystko na spokojnie przemyśleć i dlatego traktuje Cię z dystansem.
Najrozsądniej byłoby zapytać Jej, czy masz Jej dać trochę czasu i pozwolić odpocząć, czy zapomnieć o Niej i się odizolować. A co już Ci powie, nie moja bajka.
Powodzenia!
_________________ jak Cie odnaleźć, gdy nie wiem gdzie szukać
Imię: Emil
Wysłany: 2010-03-12, 11:16
15 lat to bardzo malo.. Ja bylem z dziewczyna prawie 2 lata, teraz ma 16 lat, rozstaliśmy sie miesiąc temu. I tak młoda osoba to w glowie ma.. Siano? Osiemnastolatki niektóre maja w glowie siano a takie mlode.. To jest bardzo ryzykowne :/ moja wogole byla najlepsza uczennica w szkole i wogole ludzie maja ja za rozwazna mądra ułożona ale do związku to ja nie wiem.. :/
15 lat to bardzo malo.. Ja bylem z dziewczyna prawie 2 lata, teraz ma 16 lat, rozstaliśmy sie miesiąc temu. I tak młoda osoba to w glowie ma.. Siano? Osiemnastolatki niektóre maja w glowie siano a takie mlode.. To jest bardzo ryzykowne :/ moja wogole byla najlepsza uczennica w szkole i wogole ludzie maja ja za rozwazna mądra ułożona ale do związku to ja nie wiem.. :/
Tak to niestety jest :) Mnie się z moją " wybranką " tez super ukladalo bylo milo i wgl.. a teraz ona pierwsza sie wgl nie odzywa a jak ja napisze czy coś to mam takie wrazenie jakby nie chciała ze mna gadac.. I czemu tak jest?? Nie wiem .. chociaz chcialbym wiedziec ;p
[ Dodano: 2010-03-13, 06:57 ]
No a teraz jeszcze do tego wszystkiego juz prawie wgl sie nie odzywa albo wcale nie odpisuje albo odpisuje od niechcenia. Sam juz nie wiem co mam myslec .. ;/
Nie naciskam nie jestem nachalny a mimo to nie odpisuje ;/
Pomozcie coś bo juz mnie coraz bardziej dołuje ta sytuacja .. ; /
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum