_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba robić i jak trzeba żyć,
bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o sprężynę w materacu.
Ja też nic takiego nie przeżyłam, ale miałam wątpliwą przyjemność spędzenia w szpitalu prawie dwóch tygodni. Mam nadzieję, że to był pierwszy i ostatni raz. Zresztą wypuścili mnie niewyleczoną...:/
Nie miałam żadnej operacji, ani żadnego zabiegu. Nigdy jeszcze nawet nic sobie nie złamałam, jestem zawsze okazem zdrowia. I jakoś mnie nie ciągnie do szpitala.
_________________ Pielęgnuj swoje marzenia.
Trzymaj się swoich ideałów.
Maszeruj śmiało według muzyki, którą tylko ty słyszysz.
Gdy miałam złamaną nogę to musieli ją operować,a potem do tego zabieg wyciągania śrub z kości.Oba pod narkozą więc fajnie było.
_________________ Nie wolno zgadzać się na pełzanie, gdy czujemy potrzebę latania.
Helen Keller Nie chodzi o to, żeby być lepszym od innych - chodzi o to, żeby być lepszym niż wczoraj
Jigoro Kano
Wyrwanie wszystkich migdałów oraz jedno szycie (ale szwów 5).
_________________ Dzisiaj jesteśmy zaledwie skałami w rzece, za kilka lat los może wznieść nas jako tamę, o którą zostanie rozbity główny strumień, po to tylko, aby popłynąć naprzód nowym korytem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum