Operacja/zabieg? Jak byłem mały to miałem podobno przepuklinę i miałem zabieg, a tak to bez większych rzeczy a i 2 szwy bo przeciąłem sobie palec krojąc chleb :D Złamań brak
_________________ Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych. — Woody Allen
Usunięcie migdałów, ale prawie nic z tego nie pamiętam - miałem z 5 lat wtedy. I szyta warga, za czasów gimnazjum.
_________________ Dzisiaj jesteśmy zaledwie skałami w rzece, za kilka lat los może wznieść nas jako tamę, o którą zostanie rozbity główny strumień, po to tylko, aby popłynąć naprzód nowym korytem.
Nie miałam, aczkolwiek mam mieć. Operacja stawu kolanowego z powodu nawracającej dysfunkcji owego stawu. Boję się trochę, bo co jak coś spieprzą? Ale z drugiej strony jak ma mnie boleć kolano przez reszte życia, to wolę zaryzykować.
Nastawianie i szycie połamanej łapki pod narkozą.
Obie kości przedramienia, jedna z przemieszczeniem, druga to tak 3/4 złamana (jakoś się trzymała) i do tego otwarte. Moje pierwsze złamanie ale za to jakie konkretne.
I miałem mieć wycinane migdałki ale się nie zgodziłem i jestem z tego dumny gdyż nic mi się nie stało bez tego zabiegu, po prostu jestem zdrów jak ryba.
ja miałam wycinany wyrostek i torbiele w szczęce 2 razy. ogólnie często bywam w szpitalu jako pacjent, ale już niedługo również jako "prsonel"
_________________ We'll have the time of our lives
Till the lights burn out
Let's laugh until we cry
Life is only what you make it now
Let's have the time of our lives
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum