Imię: Asia
Wysłany: 2008-10-17, 13:53 Osoby w okularach.
Wiele osób stwierdza, że wygląd zawsze stio za charakterem itp. Ale to tylko na pozór. Coraz rzadziej widuję parę, w których dziewczyna/chłopak nosi okulary. Czy to Was odstrasza? Tylko proszę Was bądźcie szczerzy, przecież jestście anonimowi
_________________ Kochać kogoś, znaczy widzieć w nim cuda dla innych niedostrzegalne... ;***
jeśli chodzi o mnie
tzn jeśli ankieta działa też w drugą strone tzn. czy odstraszają was chłopcy w okularach
to rzecz jasna nie ... wręcz przeciwnie nawet ciekawią traktuje ich jak każdych innych
(i nie że kujony czy cuś bo to nieprawda),
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Wysłany: 2008-10-17, 17:30
Justencja napisał/a:
jeśli chodzi o mnie
tzn jeśli ankieta działa też w drugą strone tzn. czy odstraszają was chłopcy w okularach
to rzecz jasna nie ... wręcz przeciwnie nawet ciekawią traktuje ich jak każdych innych
(i nie że kujony czy cuś bo to nieprawda),
Jeśli chodzi mi o to samo, co Tobie to mam tak samo.
`Rajcują` mnie chłopacy w okularach. Ale takich... odpowiednich. Np. okulary jak u Harr`ego Potter`a mnie `się nie widzą`
_________________ Kochać kogoś, znaczy widzieć w nim cuda dla innych niedostrzegalne... ;***
Nie mam nic przeciwko chłopakom w okularcach... Przecież nie sa gorsi od innych. Okulary, normalna rzecz.
Lena_no napisał/a:
Jeśli okulary są dobrze dobrane to dodają tylko uroku
Zgadzam się.
Siwa a może zmień treść postu tak aby mogły się wypowiadać obie strony
_________________ “Nadam sobie prawo do palenia papierosów i używania wulgaryzmów, pewności siebie ponad normę i nie noszenia stanika. Będę się chwalić swoimi majtkami i zdzierać obcasy na nierównych chodnikach."
Ja chyba nie mam możliwości zmienienia ankiety Ale dział chyba jeszcze nie pasuje...
_________________ “Nadam sobie prawo do palenia papierosów i używania wulgaryzmów, pewności siebie ponad normę i nie noszenia stanika. Będę się chwalić swoimi majtkami i zdzierać obcasy na nierównych chodnikach."
Nie,raczej nie. Temat przusnięty. Wracamy do tematu.
Wysłany: 2008-10-17, 19:20
[ Dodano: 2008-10-17, 20:21 ]
jeśli temat działa w obie strony to zagłosuję. Mnie nie odstraszają osoby [chłopacy] w oklarach, wręcz przeciwnie przyciągają
Swego czasy okularki były (są ) modne i chyba żadna osoba w nich nie czuje sie jakoś specjalnie gorsza czy coś
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2008-10-17, 20:10
co to ma do rzeczy, okulary jak okulary, ja noszę czasme po domu korygujące, nie wygodnie mi w okularach, wole soczewki. Ale u innych mi nie przeszkadzaja.
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum