Tak logicznie myśląc to kto by myślał co by zrobić w takim momencie.
_________________ żeby pójść do łóżka z dziewczyną to wystarczy, że pobzdryngolę coś na gitarze i powiem, że rocka słucham.
http://na-kacu.blogspot.com/
wyznałabym pewnemu beznadziejnemu i obleśnemu typowi ,że go bardzo lubię od 3 lat , wtedy on oświadczył by mi ,że czuł to samo ale bał mi się to powiedzieć.
Wtedy najlepiej byłoby zdechnąć więc stwierdzam ,ze po tej czynności giniemy.
Chciałabym wiedzieć dlaczego mam umrzeć... A gdybym się już dowiedziała byłabym spokojna. Powiedziałabym komuś że go kocham i że życie było za krótkie. Że boję się bólu.
_________________ I queta ar umë lastaina, ómalóra ná.
"Człowiek w czerni uciekał przez pustynię, a rewolwerowiec podążał w ślad za nim" - S. King
Jakbym umarła załóżmy za 5 dni... to bym morfinę sobie wstrzyknęła. :roll: Żeby przez chwilę poczuć się dobrze. :> A i tak się nie uzależnię, bo umrę.. :roll:
Powiedziałabym paru osobom co myślę, szczególnie tym, którym chciałabym coś wyznać, powiedzieć coś miłego, czy coś co mi leżało na sercu. Nasuwa mi się od razu jedna osoba, ale właściwie nie wiem co bym jej powiedziała po za tym jakie piękne ma oczy i wogóle jakie ciacho i jak go lubie obserwować.
_________________ Pielęgnuj swoje marzenia.
Trzymaj się swoich ideałów.
Maszeruj śmiało według muzyki, którą tylko ty słyszysz.
hmmm... mOj chlopak jest dla mnie wszystkim! jestesmy ze soba juz cztery lata! jestesmy w idealnym zwiazku . pobieglabym do niego , aby byc z nim w tych ostatnich chwilach.
To takie zastanawiające... że jesteśmy gotowi na wyznanie miłości tylko w takich okolicznościach. To wręcz przerażające jak bardzo boimy się odrzucenia.
Ja jeśli nie zrobiłabym tego do tej pory, ufarbowałabym sobie włosy na rudo x) I zaczęłabym płakać i jednocześnie cieszyć się, że to już koniec życia na ziemi...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum