Położyłabym się obok bliskiej osoby z butelką wódki i zatraciła się i w alkoholu i wspomnieniach i w bliskości.
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Uprawialabym dziki seks z partnerem a potem wraz z nim i przyjaciolmi poszlabym sie upic do upadlego. Na koniec podziekowalabym wszystkim za wszystko, przeprosilabym wszystch ktorych skrzywdzilam. Powiedzialabym dla brata jak bardzo go kocham, rodzicom jak bardzo ich nienawidze i poszla spac.
Skasowałabym konto na nk, wyłączyłabym komputer, wyszłabym z domu i zawędrowałabym do domu takiego jednego, po czym powiedziałabym mu, że go nienawidzę. Spojrzałabym mu głęboko w oczy i pocałowałabym go w policzek. Byłoby cudownie, aż tu nagle przyszedłby koniec.
_________________ Nie ma już nic.
I już nic nie spotka nas.
Nie ma w niebie naszych gwiazd
Kolejny raz,
Świat zatoczył z nami krąg.
Wyrwał wiarę z naszych rąk,
Nie ma już nic.
To zależy czy reszta świata wiedziałaby o tym końcu czy tylko ja i moi najbliżsi i za ile miałby on nastąpić
Bo jeżeli nie byłabym sama z tą wiedzą to na pewno zapanowałby jednen wielki chaos, kradzieże, gwałty (tzn pewna nie jestem, ale myślę, że na łąkę by ludzie nie poszli;D).
Więc spotkałabym się z rodziną, a na pewno z moim mężczyzną może grając w coś, wspominając?
A jeżeli tylko ja bym o tym wiedziała to zabrałabym całą moją rodzinkę i faceta wziełabym duży kredyt (może nawet łącznie z nim) i poleciałabym do jakiegoś pięknego miejsca :) np.. na Seszele ?
_________________ Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. T.Pratchett
Przeczytałbym po raz ostatni " Buszującego w Zbożu', odsłuchał którąś z płyt Pink Floyd, wyznałbym moje sympatii bez wzajemności miłość, poszedł bym na jakąś górkę lub pole by poczuć wiatr, no i chyba tyle.
A i jeszcze poszedł bym na pizze
_________________ Sprzątacze forum, po co was aż 11? To się d*py nie trzyma!
Usiadłabym i obserwowała tych wszystkich przerażonych ludzi - ze słuchawkami na uszach.
_________________ Rozmawiając z wieloma osobami nie mogę się doczekać kiedy się wreszcie zamkną. Jak np zamknij się. Jesteś kretynem. Nie mam nic do powiedzenia, wiesz?
Zjadłbym pizze z przyjacielem. Wyznałbym pewno jakiejś dziewczynie że coś do niej czuje. Powiedziałbym wszystkim że byli dla mnie bardzo ważni przez całe moje życie.
Ja bym podszedł do dziewczyny która mi się podobała od zawsze (to nic że jest 3 lata starsza) i pocałował ją prosto w usta. Później ukradłbym jakiś wóz trochę i porozbijał się po mieście. Na koniec wziąłbym chłopaków, rozstawilibyśmy kolumny w środku miasta i zaczęlibyśmy ryczeć na gitarach aż by nastał koniec.
_________________ Presja otoczenia?
A co to do cholery jest?!
_________________ And I’ll stay alive
Just to follow you home
And I will survive
‘Cause you’re my Mississippi Princess
You’re my California Queen
Like the Duchess of Detroit
And every city in between
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum