Imię: Julia
Wysłany: 2009-05-18, 09:45
troche malo widac .
ale ogolnie spoko .
_________________ Zastanów się.. jak żyć chcesz i gdzie
Byś potem nie.. nie mówił że jest źle
Nie poddaj się.. i chwytaj każdy dzień
On po to jest.. by dawał Ci co chcesz
Imię: Julia
Wysłany: 2009-05-18, 13:11
Panic napisał/a:
juliaa115, bo musisz kliknąć na to zdjęcie, żeby się dobre otworzyło ;/
dzieki . moja inteligencja az tak daleko nie siegala
_________________ Zastanów się.. jak żyć chcesz i gdzie
Byś potem nie.. nie mówił że jest źle
Nie poddaj się.. i chwytaj każdy dzień
On po to jest.. by dawał Ci co chcesz
Wysłany: 2009-06-06, 16:58
Bardzo mi się nie podoba. Masz 19 lat, a nie potrafisz o siebie zadbać.
Nie wiem czy specjalnie wymazałaś oczy "różowym czymś" czy po prostu światło tak padło, ale na pewno jest to zbędne.
Na kolczyki wielkie jak u krowy wystarczyło, a na tusz i kredkę do oczu już nie?
To są dwa podstawowe kosmetyki każdej kobiety. Nie rozumiem dlaczego Polki o siebie nie dbają i to w dzisiejszym świecie, kiedy wszystko jest po ręką..
Bardzo mi się nie podoba. Masz 19 lat, a nie potrafisz o siebie zadbać.
Nie wiem czy specjalnie wymazałaś oczy "różowym czymś" czy po prostu światło tak padło, ale na pewno jest to zbędne.
Na kolczyki wielkie jak u krowy wystarczyło, a na tusz i kredkę do oczu już nie?
To są dwa podstawowe kosmetyki każdej kobiety. Nie rozumiem dlaczego Polki o siebie nie dbają i to w dzisiejszym świecie, kiedy wszystko jest po ręką..
to chyba nie światło tylko cień, w którym nie wyglądasz ładnie, na prawdę. a te kolczyki kojarzą mi się z wiejskimi dziewczynami, które chcą wyglądać super sexy, a nie wiedzą jak.
koleżanka powyżej ma święta rację z tuszem i kredką.
nie traktuj tego jak atak na Ciebie, tylko jak kilka dobrych rad (;
xoxo.
your_cupcake, Eliara., nie wiem co miałyście na celu besztając ją, może tak się dowartościowujecie, ale to już nie mój problem.
Ogólnie to ładnie, naturalnie i to sie liczy
_________________ żeby pójść do łóżka z dziewczyną to wystarczy, że pobzdryngolę coś na gitarze i powiem, że rocka słucham.
http://na-kacu.blogspot.com/
nikt jej nie beształ i nikt na nią nie naskakiwał, a przynajmniej ja nie miałam takowego zamiaru. po prostu chciałam doradzić coś dziewczynie, a Wy to raczej nie prawidłowo odebraliście.
No racja ten cień troche nie pasuje
ale ogólnie ładnie
_________________ "Carpe diem. [...] Napisał tak, ponieważ jesteśmy tylko pokarmem dla robactwa. Ponieważ jest nam dane ujrzeć tylko kilka wiosen i kilka jesieni."
Fakt faktem ,że często takie rady są niezbędne , i trzeba rozróżnić radę o ile jest napisana w kulturalny sposób od naskakiwania na użytkowniczkę.
Jeśli dziewczyna dobrze się czuje we własnej skórze i odpowiada jej taki wygląd to jest ok.
Eliara. napisał/a:
Ponieważ świat się nie kręci w okół wyglądu zewnętrznego nie zgodzę się z tym co napisałaś, hm..albo nie nie zgodzę się w jaki sposób to napisałaś, bo sposób jest no cóż..bezczelny, a nie można mylić bezczelności z wielkim uświadamiającym tonem.
Dla mnie tusz i kredka nie są podstawą codziennego makijażu, to znaczy ,że co ;> Jestem zaniedbaną Polką nie dbającą o siebie ? Uogólnienia, uogólnieniami,ale proszę..
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum