Nawet jeśli prowadziłabym pamiętnik to an pewno nie pochwaliłabym się żadnym wpisem do niego. w końcu chyba taki jest sens pisania pamiętnika- masz nadzieję,że nikt go nigdy nie przeczyta, prawda? Ja zawsze sie jednak bałam,że tak się jednak stanie więc go nie prowadzę
Imię: Matt
Wysłany: 2010-04-26, 15:07
Cytat:
Nawet jeśli prowadziłabym pamiętnik to an pewno nie pochwaliłabym się żadnym wpisem do niego. w końcu chyba taki jest sens pisania pamiętnika- masz nadzieję,że nikt go nigdy nie przeczyta, prawda? Ja zawsze sie jednak bałam,że tak się jednak stanie więc go nie prowadzę
Masz nadzieję, a jednak i tak go znajdują, albo go gubisz .
_________________ Kobieta, która nie jęczy w nocy, warczy w dzień.
Prócz kobiecego ciała i seksu nie umiem sobie nic wyobrazić oprócz muzyki.
Kiedyś pisałam, teraz nie piszę bo mi się nie chce. Zresztą do czasu w którym miałabym go komuś przeczytać zapewne bym go już zgubiła.
_________________ If you have to go don't say goodbye
If you have to go don't you cry
If you have to go I will get by
Someday I'll follow you and see you on the other side...
Nigdy nie pisałem, a na dodatek wcale mnie do tego nie ciągnie.
_________________ Dzisiaj jesteśmy zaledwie skałami w rzece, za kilka lat los może wznieść nas jako tamę, o którą zostanie rozbity główny strumień, po to tylko, aby popłynąć naprzód nowym korytem.
Ja jak miałam jakieś 13 lat to pisałam ale stwierdziłam że to nie ma sensu, bo przecież wspomnienia mam w głowie a przyjaznić się z zeszytem nie będe
_________________ We'll have the time of our lives
Till the lights burn out
Let's laugh until we cry
Life is only what you make it now
Let's have the time of our lives
Piszę, ale bardzo nie systematycznie. Wiadomo, że niektóre wspomnienia zostają w głowie, ale inne, te drobniejsze lecz nie mniej ważne, ulatniają się po jakimś czasie. Dlatego zapisuję :) żeby "później" pamiętać.
Dobry sposób na nudę, ale nie zawsze na blogu można szczerze pisać
_________________ We'll have the time of our lives
Till the lights burn out
Let's laugh until we cry
Life is only what you make it now
Let's have the time of our lives
ja pisze szczerze bo tak jest że nikomu nie dawałem linku do niego.Więc pisze co mogę a ta osoba którą mogę urazić za moje słowa o tym nie wie.Wole dawać linki obcym niż znajomym.
_________________ Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych. — Woody Allen
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum