Ja palę i to dużo bo to mnie uspokaja i czuje się dobrze , pamiętam sytuacje jak pojechałam na wycieczkę szkolną na 2 dni i nie było gdzie zapalić to mnie szlag trafiał. Dym z papierosa jest cudowny przepięknie pachnie
Ja palę i to dużo bo to mnie uspokaja i czuje się dobrze , pamiętam sytuacje jak pojechałam na wycieczkę szkolną na 2 dni i nie było gdzie zapalić to mnie szlag trafiał. Dym z papierosa jest cudowny przepięknie pachnie
papierosy to syf i tyle, jak sie wciagniesz to palisz przynajmniej paczke dziennie (10 pln w plery). 2 powod zeby nie palic brak efektow po spaleniu (jak kogos to uspokaja to niech kreche buphedronu wciagnie i bedzie mial fajnie ), smierdzi jak cholera (nawet marychy i haszu no i tych lamerskich dopow tak nie czuc od czlowieka jak ten syf), zeby zolkna.
nie palilem i nie zamierzam, raz probowalem to nawet zaciagnac sie pozadnie nie da bo odrazu sie kaszle (z paleniem innych rzeczy i zaciaganiem sie na cale pluca + trzymanie tego mam bardzo czesto stycznosc i po niczym ni kaszle !).
_________________ I'll never wait for the pain of death
With a bullet in my gun don't fuck over my shit
Can you hold my crazy as I go?
So fuck hypocrisy and fuck you too !
czy czlowiek z wlasnym zdaniem musi byc zawsze krytykowany i nienawidzony??
Imię: oo cześć :)
Wysłany: 2010-07-07, 17:17
Palę tylko okazyjnie, lub przy większym stresie. Śmierdzą te papierosy, no ale cóż poradzić..
_________________ 'Bezgranicznie oddany dla ludzi i dla miejsc
Na samą myśl o tym, kur*a przechodzi mnie dreszcz(..)
Czasem przeklinam to miejsce, które ból z sobą niesie
Ale to kawałek mnie, tutaj bije moje serce..'
Moi rodzice palą, słyszałam , że to dziedziczne, więc niech nie mają o to pretensji, w końcu dają taki przykład. Palę tylko u siebie w pokoju, gdy już wszyscy pójdą spać. W publicznych miejscach raczej nie, jeszcze mnie jakiś znajomy spotka. Palenie bardzo szkodzi zdrowiu, ale na coś trzeba umrzeć.
_________________ Jęczeć nad minionym nieszczęściem to najlepszy sposób, by przyciągnąć inne.
Ja niestety palę i nie mogę przestać.
Jak dla mnie dym papierosowy śmierdzi, ale nie mogę się powstrzymać przed zapaleniem, jeżeli mam okazję, a mam codziennie. ;/
_________________ ''Raz w życiu rzucić wszystko.
Chodźmy do światła,
by wygrać lepszą przyszłość''.
Mój tata pali i dzięki temu, że od dziecka jestem skazana na wdychanie dymu mnie nigdy nie wezmę do ust papierosa. Odrzuca mnie to.
_________________ 'Siedzieliśmy długo w milczeniu, trzymając się za ręce.
Czytałam w jego oczach odwieczny lęk, odziedziczony po przodkach,
lęk przed prawdziwą miłością i próbami, na jakie wystawia ona mężczyznę.'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum